Magni (38) begynte å gråte da hun fikk se sitt nye utseende

Jan Thomas klippet av det lange, lyse håret.

SEOGHØR.NO: Se og Hør er i gang med en ny runde Bli ny, der vanlige kvinner får en makeover av Jan Thomas (48).

Magni Gjuvsland (38) ble meldt på at sin eks-stedatter Caroline Nysæter (17).

- Jeg har alltid ønsket å bli ny, men jeg har aldri sendt inn søknad selv. Jeg ble kjempeglad da jeg ble plukket ut, smiler blondinen – som ikke er i tvil om at hun trenger hjelp.

Den sprudlende tobarnsmoren fra Husnes utenfor Bergen jobber som restaurantsjef på Peppes Pizza og går i uniform på jobb. Til hverdags er hun langt fra like presentabel.

– Jeg går kledd i hettegenser, joggebukse og skatesko. Det er jo helt sykt, innrømmer Magni når hun sitter i stolen foran Jan Thomas.

– Helt riktig! Vi har en stor jobb foran oss, fastslår kjendisstylisten i videoen du kan se øverst i saken.

BYE BYE BLONDIE: Magni Gjuvsland har bleket håret selv i årevis. Nå er hun i frisørens hender for første gang på lenge, der håret blir farget en mørkere nyanse.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
BYE BYE BLONDIE: Magni Gjuvsland har bleket håret selv i årevis. Nå er hun i frisørens hender for første gang på lenge, der håret blir farget en mørkere nyanse. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Inspirert av Lene Nystrøm

– Nå har du null X-faktor. Den skal vi skru opp! Her skal vi gå drastisk til verks. Når jeg får en så sterk fornemmelse, så må jeg følge den, sier Jan Thomas mens han fører hendene gjennom Magnis hjemmeblekede lokker.

– Jeg vil få tilbake den kule rampejenta, som overhodet ikke kommer fram i dag. Det håret her gjør ingenting for deg. Lene Nystrøm er sexy og feminin. Hun kommer inn i et rom og fyller det. Det vil jeg overføre til deg. Konsekvensen av det er at jeg vil klippe av deg håret ditt, konkluderer kjendisstylisten.

– Jeg visste det! ler Magni, som har gitt Se og Hørs Motepoliti frie tøyer.

– Hvis du hadde sagt «Jan – det lange, lyse håret er identiteten min» ville jeg ikke gjort det. Men håret er ikke identiteten din. Du ha nytt pass når jeg er ferdig med deg, gliser stylisten før han setter i gang teamet på Jan Thomas Studio.

Rørt til tårer

Magnis hår blir farget i en i en rødbrun nyanse og får en kraftig klipp. Jan Thomas gjør selv den siste stussen så resultatet blir akkurat sånn han har sett for seg.

Se forvandlingen fra start til slutt i videoen øverst i saken!

HÅRFIN: Jan Thomas tar selv saksa fatt for å gi Magni den perfekte, Aqua-Lene-inspirerte frisyren.
HÅRFIN: Jan Thomas tar selv saksa fatt for å gi Magni den perfekte, Aqua-Lene-inspirerte frisyren. Vis merSå farges og formes øyebrynene, før hun får lagt profesjonell sminke. Til slutt kles hun opp i en feminin kjole med draperinger. Den viser fram figuren, som før var skjult under en stor genser og joggebukse.

Den nybakte rødtoppen poserer som en proff foran Se og Hørs fotograf. Når hun etterpå får se bildene overveldes hun av følelser.

– Wow, er det meg? sier Magni sjokkert, før tårene begynner å trille.

I bakgrunnen står bonusdatteren Caroline, som meldte henne på. Hun er like fornøyd som Jan Thomas.

– Det er akkurat de følelsene som skal frem. Dette er helt fabelaktig, sier kjendisstylisten og gir Magni en god klem.

- Jeg begynner å grine! sier Magni når hun får se bildene av seg selv på fotografens kamera. Bak står eks-stedatteren Caroline Nysæter, som sendte søknaden til Se og Hør.  Foto: Per Ervland/Se og Hør
- Jeg begynner å grine! sier Magni når hun får se bildene av seg selv på fotografens kamera. Bak står eks-stedatteren Caroline Nysæter, som sendte søknaden til Se og Hør. Foto: Per Ervland/Se og Hør Vis mer

Spark i rumpa

Når fotoshooten er over er det på tide å oppsummere dagen.

– Dette har vært en opplevelse for livet! Jeg begynte å grine da jeg så bilde av meg selv, for det var veldig fine bilder. Jeg griner snart nå også … Det var deilig, smiler Magni.

– Du har fått et spark i rumpa av meg og nå blomstrer du! Hvordan kommer du til å føle det når du våkner i morgen? spør Jan Thomas.

– Jeg kommer til å ha det mye bedre med meg selv.

– Du har gått gjennom en fabelaktig forvandling. Jeg sa til deg før vi startet: «Du skal bli den personen du skulle være». Og det har du blitt … avslutter kjendisstylisten.

NY KVINNE: Magni har blitt ny fra topp til tå. Jan Thomas har kledd henne opp i kjole fra Tiger of Sweden og sko fra Aldo.  Foto: Henning Jensen/Se og Hør
NY KVINNE: Magni har blitt ny fra topp til tå. Jan Thomas har kledd henne opp i kjole fra Tiger of Sweden og sko fra Aldo. Foto: Henning Jensen/Se og Hør Vis mer

Les hele reportasjen og se alle bildene i ukens Se og Hør Extra – i salg nå!

Har du lyst til å bli ny med Jan Thomas? Meld deg på HER

LES MER: Jan Thomas: - Du er den mest sexy 60-åringen jeg har sett!

JAN THOMAS-METODEN: Slik legger du perfekt øyeskygge