HETT: Maggie Gyllenhaal er ikke redd for å provosere.
HETT: Maggie Gyllenhaal er ikke redd for å provosere.Vis mer

Magisk undertøys-Maggie

Maggie Gyllenhaal er siste stjerneskudd i rekken av undertøysmodeller for Agent Provocateur.

SEHER.NO: Maggie Gyllenhaal (29) er ikke kjent som et sexsymbol, i motsetning til sin yngre bror og skuespillerkollega Jake Gyllenhaal. Men nå kan det endre seg, som siste i rekken av kjente sexy kvinner som er undertøysmodeller for Agent Provocateur. 


Kylie Minogue, Kate Moss og Dita Von Teese har alle frontet det lukseriøse undertøysmerket tidligere, nå er spørsmålet om Gyllenhaal kan gjøre det like godt.


Hun ser ihvertfall ut til å trives i sin nye modellrolle, som en svært forførferende femtitalls diva. På bildene er Maggie iført håndjern og hofteholdere, alt i sort og særdeles elegant. 


- Maggie er ikke et opplagt sex-symbol. Hun har et spennende utseende, har selvtillit og er vakker på en ikke-truende måte. Noe som gjøre henne tiltrekkende for både kvinner og menn, sier Serena Rees til Daily Mail. Serena Rees var med på å starte opp Agent Provocateur. 


Maggie er kjent fra blant annet filmene "Mona Lisa Smile" og "World Trade Center".


Undertøysmerket bruker ikke bare kjente modeller, de har også mange kjente fans. Som for eksempel Paris Hilton, Christina Aguilera og Carmen Electra.


LES OGSÅ: Modne og hete.