UTROSKAPSDRAMA: Cameron Diaz har blitt dratt inn i en krangel mellom Chris Angel og Joanne Sarantakos, som hevder at hun er Angels egentlige kone. Resultatet kan bli at Diaz må forklare seg i retten. Foto: All Over Press
UTROSKAPSDRAMA: Cameron Diaz har blitt dratt inn i en krangel mellom Chris Angel og Joanne Sarantakos, som hevder at hun er Angels egentlige kone. Resultatet kan bli at Diaz må forklare seg i retten. Foto: All Over PressVis mer

- Magiker utro med Diaz

Cameron Diazs romanse med en magiker, har tatt en overraskende retning.

SEHER.NO: 34-åringe Cameron Diaz skal ifølge venner være "hodestups forelsket" i illusjonisten Chris Angel. De to begynte å date etter at de møttes i Las Vegas forrige måned.

De er obsert kyssende i offentlighet, og han har dedikert et av numrene sine til henne. Men også forholdet til Diaz ser ut til å være en illusjon, med et overraskende triks på slutten.

39-årige Angel skal nemlig ha en hemmlig kone. Joanne Sarantakos (37) gikk i helgen til retten i Long Island, og hevder de to ble gift for fem år siden, skriver Daily Mail.

Hun hevder at ekteskapet ble holdt hemmelig, fordi han er redd det skulle skade hans sexappeal overfor kvinnelige fans av TV-showet Mindfreak.

Advokaten Dominic Barbara, hevder at de har satt en privatetterforsker på Chris, og vil kreve at Diaz vitner om deres forhold.

-Vi hevder at Cameron Diaz er hans elsker, sa hun i retten.

Angels advokat, Elliot Weiner, har ikke benektet utroskapsanklagene. Pressekontakten for Cameron Diaz har ikke uttalt seg i saken, ifølge Daily Mail.

Advokatene hevder også at Angel nekter å betale husholdningsutgiftene til sin kone, til tross for at han tjente godt over 40 millioner kroner i fjor og nylig signerte en avtale til over en milliard kroner med et Casino i Las Vegas.

- Da karrieren hans skjøt fart, ble han en helt annen person. Min datter ble aldri akseptert som hans kone. Han fortalte henne at det var bedre å ha image som single, enn som gift, sier Joannes far, Richard Winkhart.