«Magic Mike»-stjernen Joe Manganiello viste frem ukjent barnebilde

«Magic Mike XXL»-kjekkasen overrasket seerne da han viste frem barnebildet.

ER DET DEG? Joe Manganiello overrasket alle da han viste frem barnebilde av seg selv.  Foto: NTB scanpix
ER DET DEG? Joe Manganiello overrasket alle da han viste frem barnebilde av seg selv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Joe Manganiello (38) er for tiden å se i den kinoaktuelle filmen «Magic Mike XXL», sammen med kjekkaser som Channing Tatum (35) og skjønnheter som Jada Pinkett Smith (43).

Kjekkasen avslørte nylig at det var de sexy dansetrinnene han utfører i filmen som gjorde at han fikk «ja» fra den vakre «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (43) i desember.

Men den populære 38-åringen har ikke alltid fått positiv oppmerksomhet for utseendet sitt. Han overrasket nemlig alle da han viste frem et barnebilde av seg selv da han gjestet talkshowet «Live! with Kelly & Michael».

Han har tidligere innrømmet at han møtte mye motgang under barndommen på grunn av den spinkle kroppen og de store brillene.

AKTUELL: Joe er aktuell på kino.  Foto: Filmweb
AKTUELL: Joe er aktuell på kino. Foto: Filmweb Vis mer

- Å mislykkes ble en stor del av suksessen min. Jeg er glad ting var som det var. Jeg er glad for at jeg følte som jeg gjorde og gjorde noe med det. Jeg ønsker aldri å sitte med de samme følelsene igjen, har han sagt ifølge nettsiden Examiner.

Slet med alkoholproblemer

Problemer med selvtilliten har ikke vært det eneste Joe har kjempet mot. Tidligere i år innrømmet han at han har hatt store alkoholproblemer.

- Edruelighet er viktig for meg. Jeg har vært edru i 12 år nå, så det er klart at det ligger hjertet mitt veldig nært, fortalte han til nettstedet USWeekly.

I 2013 snakket stjernen for første gang om sitt vanskelige forhold til alkohol som kostet ham både jobb og hjem.

- Det var en periode på fire år hvor jeg trengte å slutte å drikke. Det ble en hindring for meg som jeg måtte komme forbi.

- Livet mitt lå i ruiner. Jeg var hjemløs, pengelens og brydde meg ikke om noen, så det var absolutt verdt å bli edru, sa han den gang til Huffington Post.

FLOTTE: Sofia Vergara og Joe Manganiello har fort blitt et av Hollywoods store stjernepar.  Foto: NTB scanpix
FLOTTE: Sofia Vergara og Joe Manganiello har fort blitt et av Hollywoods store stjernepar. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg tror dama er paranoid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer