Alex Pettyfer:

«Magic Mike»-stjernen giftet seg med DiCaprios eks

Ble erklært rette ektefolk i kjærestens hjemland.

GIFT: Alex Pettyfer og modell Toni Garrn har giftet seg. Her er paret avbildet i juli. Foto: Annegret Hilse/Reuters/NTB
GIFT: Alex Pettyfer og modell Toni Garrn har giftet seg. Her er paret avbildet i juli. Foto: Annegret Hilse/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Alex Pettyfer (30), kanskje aller mest kjent for sin rolle som mannlig stripper i filmen «Magic Mike», har giftet seg med den tyske Victoria's Secret-modellen Toni Garrn (28).

Ifølge Us Weekly fant seremonien sted i Garrns hjemland Tyskland på fredag. Den gledelige nyheten delte paret selv på sine respektive Instagram-kontoer.

Se dette innlegget på Instagram

Now you really get to call me wifey ❤️

Et innlegg delt av TONI GARRN (@tonigarrn)

«Nå kan du virkelig kalle meg kona di», skriver Garrn til et bilde av seg som omfavner ektemannen med et kyss.

Pettyfer på sin side har delt samme bildet, men har valgt å skrive følgende bildetekst:

«Mr & Mrs Pettyfer».

Beste venn

Ifølge Us Weekly fridde Pettyfer på selve julaften i fjor. Forlovelsen ble imidlertid ikke kjent før på nyttårsaften, da paret valgte å annonsere det hele for sine til sammen nesten tre millioner følgere på Instagram.

«På julaften overrasket mitt livs kjærlighet meg med å gå ned på kne og spørre om jeg vil være hans for alltid. Han forandret livet mitt den dagen vi møttes og viste meg hva kjærlighet virkelig er - så ja, jeg kan ikke vente med å tilbringe hver dag (nesten) av resten av mitt liv med deg», skrev Garrn til et bilde av seg og sin da kommende ektemann.

Pettyfer delte samme bilde, bare i videoformat. Til det kunne han meddele at han skulle gifte seg med sin beste venn og sjelevenn.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Forlovet tidligere

Det nygifte paret begynte å date i begynnelsen av 2019. Begge to har frem til da rukket å date andre, før de til slutt fant hverandre.

«Magic Mike»-stjernen datet blant andre skuespiller Emma Roberts (29) i et års tid etter at de to møttes på settet av filmen «Wild Child» i 2008.

Pettyfer har også vært forlovet. 30-åringen var nemlig forlovet med den amerikanske skuespilleren Riley Keough (31) i 2012, men paret endte forlovelsen kort tid etter.

Det ble også spekulert på om han hadde forlovet seg med den nederlandske Victoria's Secret-modellen Marloes Horst (31) i 2017.

DATET: Alex Pettyfer og Marloes Horst i 2015. Foto: Gregory Pace/REX/NTB
DATET: Alex Pettyfer og Marloes Horst i 2015. Foto: Gregory Pace/REX/NTB Vis mer

Horst og Pettyfer datet først i rundt to år fra 2014. Da de i 2017 igjen ble sett holde hender ble det ifølge E! News oppdaget en ring på modellens ringfinger. Dermed ble det spekulert stort på om paret hadde forlovet seg, men dette ble imidlertid aldri bekreftet.

Garrn på sin side skapte overskrifter da hun datet Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (45) i over et år før de gikk hver til sitt i 2014.

Populære menn

Som nevnt er Alex Pettyfer blant annet kjent fra filmen «Magic Mike». Filmen ble svært populær da den inntok lerretet i 2012, og det er liten tvil rundt hva som fikk folk til å strømme til kinosalene. Kjekke menn i bar overkropp fikk definitivt flere til å sperre opp øynene.

Pettyfer spilte blant andre mot Joe Manganiello (45) og Channing Tatum (40), der sistnevnte spesielt har fått en solid følgerskare mye på grunn av filmen.

KJEKKE MENN: Alex Pettyfer, Matthew McConaughey og Channing Tatum i «Magic Mike». Foto: Moviestore/REX/NTB
KJEKKE MENN: Alex Pettyfer, Matthew McConaughey og Channing Tatum i «Magic Mike». Foto: Moviestore/REX/NTB Vis mer

I likhet med flere andre kolleger fra den populære filmen har han imidlertid ikke vært lenge på markedet i løpet av det siste tiåret.

Tatum var nemlig gift med Jenna Dawn (39) i ni år, før nyheten om at paret skulle skilles kom i 2018. Kun et halvt år senere ble han derimot koblet til artist Jessie J (32) - og året etter skal det ha blitt slutt.

Likevel kunne det så sent som i vår virke som at paret hadde funnet tilbake til hverandre igjen, og dermed er det få «Magic Mike»-kjekkaser på markedet, nå som Alex Pettyfer også har giftet seg.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

LES OGSÅ: Eks-forloveden raser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer