Eva Longoria:

- Magen vrengte seg av sjalusi

Hollywood-stjernen slet lenge med å holde styr på følelsene.

KONE OG MANN: Eva Longoria har vært sammen med José Bastón siden 2013. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
KONE OG MANN: Eva Longoria har vært sammen med José Bastón siden 2013. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er nå ni år siden Hollywood-stjernen Eva Longoria (47) ble sammen med forretningsmannen José «Pepe» Bastón (54).

Våren 2016 ga de hverandre sine «ja» og sommeren to år senere ble de foreldre til sønnen Santiago (4).

- Vi spiser middag sammen hver eneste kveld, avslørte Longoria til Entertainment Tonight i vår om hvordan hun og ektemannen holder liv i ekteskapet, og la til:

- Det er vår største prioritet å tilbringe tid sammen hver dag.

Vis mer

«Den verste følelsen»

Før den «Frustrerte Fruer»-stjernen traff Bastón, var hun gift to ganger. Først med skuespilleren Tyler Christopher (49) fra 2002 til 2004, og deretter med den tidligere profesjonelle basketballspilleren Tony Parker (40) fra 2007 til 2010.

Ekteskapet mellom henne og Parker var av det turbulente slaget, og etter bruddet anklaget hun ham blant annet for utroskap.

Nå åpner Hollywood-stjernen seg opp om sine tidligere forhold i podkasten «Connections with Eva Longoria». I samtale med forfatter Isabel Allende, letter hun blant annet på sløret om hvor sjalu hun var.

- Jeg synes sjalusi tar opp så utrolig mye energi. Jeg husker jeg var så sjalu at magen vrengte seg. Det er den verste følelsen. Hvorfor ønsker noen seg den følelsen?, sier hun, ifølge Daily Mail.

DANS: Det er snart klart fort premiere på høstens «Skal vi danse». Vi møtte Øystein, som trener for harde livet, og kjæresten Linn utenfor dansestudioet i Oslo. Reporter: Martine Johansen. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

Videre forteller skuespilleren, som traff sin nåværende ektemann da hun nærmet seg 40-årene, at det først var med ham at hun klarte å roe seg ned og revurdere prioriteringene sine.

- Det var typisk sånn: «kan vi bare nyte dette livet sammen?» forklarer hun.

Ettbarnsmoren poengterer likevel at hun og Bastón fremdeles har uenigheter seg imellom.

- Jeg mener, jeg skriker fremdeles til ham på grunn av tannbørsten og slike ting.

«Kjærlighet ved andre blikk»

Tidligere har Longoria ikke lagt skjul på at hun er hodestups forelsket i sin flotte ektemann, og duoen har ofte blitt sett i het flørt sammen på hyggelige lunsjer eller ferieturer.

Men til tross for de sterke følelsene, har Longoria tidligere avslørt at hun ikke falt for den mexicanske forretningsmannen første gang hun traff ham.

- Det var kjærlighet ved andre blikk, avslørte hun til Access Hollywood i 2017.

Duoen ble introdusert for hverandre gjennom en felles venn, men den gang hadde de begge nylig kommet ut av hvert sitt forhold og var ikke på utkikk etter nye partnere.

Da de møttes igjen for andre gang, fikk pipa derimot en annen lyd.

- Da vennen vår introduserte oss igjen et halvt år senere, spurte jeg ham interessert: «hvem er det?». Han fortalte at jeg hadde møtt Bastón seks måneder tidligere, og jeg bare: «jeg kan ikke huske at jeg har møtt ham før. Han er den kjekkeste mannen jeg noen gang har sett», delte hun ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Kjøpte leilighet like før bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer