Eva Longoria:

- Magen vrengte seg av sjalusi

Hollywood-stjernen slet lenge med å holde styr på følelsene.

KONE OG MANN: Eva Longoria har vært sammen med José Bastón siden 2013. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
KONE OG MANN: Eva Longoria har vært sammen med José Bastón siden 2013. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det er nå ni år siden Hollywood-stjernen Eva Longoria (47) ble sammen med forretningsmannen José «Pepe» Bastón (54).

Våren 2016 ga de hverandre sine «ja» og sommeren to år senere ble de foreldre til sønnen Santiago (4).

- Vi spiser middag sammen hver eneste kveld, avslørte Longoria til Entertainment Tonight i vår om hvordan hun og ektemannen holder liv i ekteskapet, og la til:

- Det er vår største prioritet å tilbringe tid sammen hver dag.

«Den verste følelsen»

Før den «Frustrerte Fruer»-stjernen traff Bastón, var hun gift to ganger. Først med skuespilleren Tyler Christopher (49) fra 2002 til 2004, og deretter med den tidligere profesjonelle basketballspilleren Tony Parker (40) fra 2007 til 2010.

Ekteskapet mellom henne og Parker var av det turbulente slaget, og etter bruddet anklaget hun ham blant annet for utroskap.

Nå åpner Hollywood-stjernen seg opp om sine tidligere forhold i podkasten «Connections with Eva Longoria». I samtale med forfatter Isabel Allende, letter hun blant annet på sløret om hvor sjalu hun var.

- Jeg synes sjalusi tar opp så utrolig mye energi. Jeg husker jeg var så sjalu at magen vrengte seg. Det er den verste følelsen. Hvorfor ønsker noen seg den følelsen?, sier hun, ifølge Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer