- Magen min blir aldri den samme igjen

Kourtney Kardashian er usikker på kroppen sin etter fødselen.

SLANK: Kourtney Kardashian var slank før hun fødte sønnen Mason. Nå er hun redd for at kroppen aldri blir den samme igjen. Foto: All Over Press
SLANK: Kourtney Kardashian var slank før hun fødte sønnen Mason. Nå er hun redd for at kroppen aldri blir den samme igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Selv om det er nesten 1,5 år siden «Kourtney and Kim Take New York»-stjernen Kourtney Kardashian (32) fødte sønnen Mason, forteller hun at hun fortsatt føler usikkerhet rundt kroppen etter fødselen.

- Jeg tror alle fokuserer på magen sin. Spesielt etter at de har født en baby. Mange tenker «vil magen min bli som den var?» og jeg vet ikke om kroppen min noen gang vil se ut som den gjorde før, forteller stjernen ifølge usmagazine.com.

Selv om 32-åringen er usikker på kroppen etter fødselen, forteller hun at hun jobber hardt for å opprettholde figuren.

- Jeg står opp klokken 07:00 hver dag, lar Mason ligge i sengen sammen med Scott, og drar på joggetur. 30 minutters utholdenhetstrening er rett utenfor døren min. Armene mine ser allerede bra ut fordi jeg bærer rundt på en 11 kilos baby, sier hun åpenhjertig.

Videre forteller hun at i tillegg til daglig trening, har kostholdet blitt mye sunnere etter at hun ble mor.

- Mason spiser bare organisk mat, og det fikk meg til å tenke over hva jeg spiser. Jeg kan ikke sitte og spise kjeks, og forvente at han spiser grønnsaker. Jeg har funnet ut at jeg foretrekker organisk mat, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Kourtney har fått en sønn!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer