Magen har begynt å vokse

Vanessa Minnillo og Nick Lachey blir foreldre i september.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nick Lachey (38) og Vanessa Minnillo Lachey (31) venter sitt første barn i september og allerede nå har den vakre modellen fått en liten kul på magen.

Tirsdag landet det forelskede paret i Sydney der de skal være med på en luksuriøs åpning av en nattklubb sammen med andre stjerner som Paris Hilton og Will. I. Am. Det forelskede paret holdt hverandre i hendene mens de gikk forbi fotografene og Minnillo strålte i en fotsid blå kjole som avslørte den lille babymagen.

«Jeg gleder meg veldig til å dra til Australia! Jeg har aldri vært der tidligere. Jeg tror vi må kombinere jobb og moro på denne turen!» skrev Minnillo på Twitter.

Paret fikk tydeligvis tid til litt hygge, og senere samme dag la Vanessa ut et bilde fra dyrehagen.

Lachey er en kjent som en del av boybandet «98 Degrees» og fra MTV-serien «Newlyweds» fra tiden da han var gift med Jessica Simpson. Hun er for tiden også gravid og venter sitt første barn en av de nærmeste dagene. 

Nå gleder Nick seg til å bli pappa.

- Jeg har gjort mye fantastisk i mitt liv og karriere, men jeg gleder meg til dette mer enn noe annet. Det er helt overveldende, sa han tidligere på TV-showet «Live! With Kelly».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snur ryggen til familien   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer