- Magen forsvant helt etter to dager

Det tok ikke lang tid for Nadya Khamitskaya å få tilbake superkroppen etter fødselen.

MAGEN FORSVANT: Babymagen til Nadya Khamitskaya forsvant kun to dager etter fødselen. Foto: Stella Pictures
MAGEN FORSVANT: Babymagen til Nadya Khamitskaya forsvant kun to dager etter fødselen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nadya Khamitskaya (29) viser seg for tiden fram på dansegulvet med Vebjørn Sand i «Skal vi danse».

Privat fikk hun sønnen Leon Mathias for et halvt år siden. Men det tok ikke lang tid før hun fikk tilbake superkroppen etter fødselen.

- Magen forsvant helt etter to dager. Legen mente det var veldig positivt at jeg hadde danset så mye under graviditeten, sier hun til Dagbladets magasin God torsdag.

Khamitskaya har tidligere uttalt at hun kommer til å bruke pausene i «Skal vi danse» til å amme. Nå sier hun at det å bli mamma er det viktigste i livet, og stortrives sammen med VG-journalisten Mads A. Andersen i foreldrerollen.

- Jeg har alltid gledet meg til å bli mamma. For jeg tror til syvende og sist at det er det aller viktigste i livet. Jeg har alltid tenkt at skal jeg bli helt lykkelig, så må jeg bli mamma, helst før jeg fyller 30 år. Men man vet jo ikke om man kan få barn. Og så vil man jo helst ha barn som er resultat av kjærlighet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vil amme i «Skal vi danse»-pausene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer