Magen bare vokser og vokser

- Jeg føler meg som en Buddha!

VOKSER: Heidi Klums mage blir bare større og større, og skjønnheten innrømmer at hun føler seg litt som en Buddha.  Foto: All Over Press
VOKSER: Heidi Klums mage blir bare større og større, og skjønnheten innrømmer at hun føler seg litt som en Buddha. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Supermodell Heidi Klum (36) er nå godt på vei med sin fjerde graviditet.

Victoria's Secret-skjønnheten og popstjerne-ektemann Seal (46) har tidligere bekreftet at de venter en liten jente, og gleder seg voldsomt til nedkomsten i høst.

I helgen viste 36-åringen stolt frem sin voksende mage, da hun tok med seg sine tre andre barn på leketur i parken i Beverly Hills, skriver Daily Mail.

Og skjønnheten forteller at hun trives med sin stadig voksende kropp.

- Jeg har en tendens til å legge på meg mer når jeg venter jenter. Jeg har synlige "lovehandles" bak, forteller hun.

Som en av verdens best betalte supermodeller, er Heidi vant til å måtte passe vekten. Likevel synes hun ikke det gjør noe at hun nå legger på seg.

- Du blir vant til alle forandringene som skjer med kroppen din. Det er ikke sånn at jeg tenker "åh herregud!" lenger. Jeg er vant til det nå. Man føler seg som en Buddha, sier hun.

Heidi og Seal har fra før av barna Henry (3) og Johan (2) sammen, og supermodellen har også datteren Leni (5) fra sitt tidligere forhold til Flavio Briatore.

Og skjønnheten innrømmer at hun er lykkeligere enn noensinne.

- Humøret mitt er som det var under de andre graviditetene. Jeg føler meg fantastisk. Det forandrer seg egentlig aldri, sier hun.

Supermodellen er heller ikke bekymret for at hun ikke vil klare å gå ned i vekt igjen etter fødselen.

- Jeg vet at jeg vil få kroppen min tilbake, har hun tidligere uttalt.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767! LES OGSÅ: - Spis dere inn i bikinien