Mafiabrødre-stjernene gjenforent etter 25 år

Robert De Niro og de andre skuespillerne fikk et hjertelig gjensyn med hverandre og fansen under den spesielle jubileumsvisningen i New York.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmen «Mafiabrødre» har siden premieren i 1990 flere ganger blitt kåret til en av tidenes beste.

Filmen er basert på en bok av den tidligere gangsteren Henry Hill og handler om hans oppvekst og liv som en del av mafiaen i USA.

Lørdag fikk fansen et hjertelig gjensyn med sine helter, da skuespillerne ble gjenforent under Tribeca-filmfestivalen i New York.

Se video øverst i artikkelen!

Bortsett fra skuepiller Joe Pesci og regissør Martin Scorsese var de fleste av filmens stjerner tilstede, inkludert Robert De Niro og hovedrolleinnehaver Ray Liotta.

POPULÆRE: Joe Pesci, Ray Liotta og Robert De Niro fikk tusenvis av nye fans gjennom sine roller i filmen «Mafiabrødre» Foto: Scanpix
POPULÆRE: Joe Pesci, Ray Liotta og Robert De Niro fikk tusenvis av nye fans gjennom sine roller i filmen «Mafiabrødre» Foto: Scanpix Vis mer

Fra scenen underholdt Liotta publikum blant annet med å fortelle hvordan det var å møte den virkelige Henry Hill, som han spiller i filmen.

- Han takket meg for at jeg ikke fikk ham til å se ut som en drittsekk. Jeg svarte «har du sett filmen?», sa Liotta til latter fra salen.

Regissør Martin Scorsese og skuespiller Joe Pesci, som vant en Oscar for beste mannlige birolle for sin innsats i «Mafiabrødre» var ikke tilstede.

I tillegg til Pescis pris, ble filmen nominert til fem andre Oscar-priser.

LES OGSÅ: Her bryter De Niro sammen i tårer

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer