BLE FORELDRE: Her er Mads og Heidi i stykket «Peer Gynt», som de spilte sammen i i to år.  Foto: Aftenposten
BLE FORELDRE: Her er Mads og Heidi i stykket «Peer Gynt», som de spilte sammen i i to år. Foto: AftenpostenVis mer

Mads Ousdal har blitt pappa

Avslørte babynyhet fra scenen.

SEOGHØR.NO: I sommer kom den hyggelige nyheten om at skuespillerparet Mads Ousdal (45) og Heidi Ruud Ellingsen (30) skulle bli foreldre sammen for første gang.

- Et lite menneske vokser inni magen min, noe jeg gleder meg veldig over, avslørte Ruud Ellingsen til Gudbrandsdølen Dagningen i juni.

Nå er ventetiden over.

Ousdal spiller for tiden i stykket «Enemy of the Duck» på Nationaltheatret, og sist uke avslørte han fra scenen at han har blitt pappa, skriver VG.

Mens Ousdal selv ikke ønsker å kommentere fødselen ovenfor avisa, bekrefter informasjonssjef, Øystein Hygen Christensen, til VG at de avlyste en forestilling av «Enemy of the Duck» fordi Ousdal var forhindret fra å spille.

TALENTFULL: Heidi Ruud Ellingsen har de siste årene gjort det stort på den norske skuespillerscene, og også på TV-skjermen. Hun har blant annet figurert i NRK-serien «Hjem», «Peer Gynt» ved Gålåvatnet og «Mary Poppins» på Folketeateret.  Foto: Oddvar Walle Jensen, Se og Hør
TALENTFULL: Heidi Ruud Ellingsen har de siste årene gjort det stort på den norske skuespillerscene, og også på TV-skjermen. Hun har blant annet figurert i NRK-serien «Hjem», «Peer Gynt» ved Gålåvatnet og «Mary Poppins» på Folketeateret. Foto: Oddvar Walle Jensen, Se og Hør Vis mer

– Vi gratulerer og er glade på Mads' vegne. Mads er nå tilbake på hovedscenen i Vildanden + En folkefiende, skriver Christensen i en sms til avisa. 

Fra før av har Ousdal datteren Elsa (11) med eks-kjæresten Ulrikke Døvigen (45).

Spilte mot hverandre

Det var i oktober i fjor at Mads og Heidi bekreftet at de var et par.

Duoen spilte mot hverandre i hete scener i «Peer Gynt»-spelet i Vågå i fjor sommer. Hun som Solveig og han som selveste Peer.

Til «Senkveld»-gutta har Ousdal tidligere røpet hvordan han forelsket seg i sin kjære

- Det er en slags historie fra vi gikk på ski i vinter. Da opplevde jeg at hun sang til meg, nærmest inn i øret. Det kan også ha vært fordi hun var veldig sliten, men det opplevdes som sensuell hvisking. Uansett hva hennes historie er, er det sånn jeg opplevde det, sa den populære skuespilleren i fjor høst.

I åtte år var Ousdal kjæreste med Pia Tjelta (39). De gikk hver til sitt i 2014.

Også Tjelta har funnet lykken på nytt etter bruddet, og i desember ble hun tvillingmor.

LES OGSÅ: Letter på sløret om livet med Brangelina