- Mads må ta litt pappaperm

Nadya Khamitskaya er klar for «Skal vi danse»-comeback seks måneder etter at hun fødte sitt andre barn.

TILBAKE PÅ JOBB: Nadya Khamitskaya ble mor for andre gang i desember, da nydelige Evie kom til verden. Nå gjør hun comeback på skjermen igjen i «Skal vi danse». Foto: Instagram / NTB scanpix
TILBAKE PÅ JOBB: Nadya Khamitskaya ble mor for andre gang i desember, da nydelige Evie kom til verden. Nå gjør hun comeback på skjermen igjen i «Skal vi danse». Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I høst vender Nadya Khamitskaya (33) tilbake til TV-skjermen som en av proffdanserne i TV 2s «Skal vi danse». 

Nyheten om TV-comebacket kommer kun seks måneder etter at det sprudlende dansetalentet ble mor for andre gang, da datteren Evie kom til verden i slutten av desember. 

Fra før har Nadya og forloveden Mads A. Andersen (33) sønnen Léon (4) sammen. Mens Nadya trer ut i jobb igjen, blir VG-journalisten hjemme med datteren. 

- Jeg savnet dansingen veldig i fjor høst. Det var en bit av livet mitt som manglet. Det er utrolig gøy å være tilbake sammen med gjengen. Jeg savnet å spre dansen til folket. Først visste jeg ikke ikke hvordan jeg skulle få det til rent praktisk med to barn, men Mads tar litt pappaperm. Også får vi litt hjelp, sier Nadya til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTER SEG NESTE ÅR: Nadya Khamitskaya og Mads A. Andersen priser livet som ferske tobarnsforeldre. Her er det kommende ekteparet under finalen i «Skal vi danse» i fjor.   Foto: Tor Lindseth
GIFTER SEG NESTE ÅR: Nadya Khamitskaya og Mads A. Andersen priser livet som ferske tobarnsforeldre. Her er det kommende ekteparet under finalen i «Skal vi danse» i fjor. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Allerede vant til dans

«Skal vi danse»-profilen innrømmer at det tok litt tid før hun bestemte seg for å bli med i den nye sesongen så tidlig etter fødselen, men at hun gjorde det samme da Léon også var kun seks måneder gammel.

- Jeg er lykkelig! Det var gøy å være gravid, og innspillingen var såpass nær fødsel at jeg ikke kunne vært med i fjor. Jeg fødte en måned etter at programmet var ferdig. Jeg har fått masse hyggelige tilbakemeldinger etter at jeg annonserte mitt comeback, og det er jeg takknemlig for, sier hun.

Nadya forteller videre at den lille datteren allerede er vant til raske rytmer:

- Akkurat nå filmer vi en promovideo, og da er datteren min med. Når vi begynner treningen i august så skal jeg ikke ha henne så mye med, men det er hyggelig om hun og Mads kommer innom. Hun er vant til dans og har vært med på dansekurs fra hun var fem uker gammel. Hun smiler stort sett hele tiden, skryter hun.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLER: «Skal vi danse»-proffen er allerede i toppform etter fødselen i desember, og er allerede fullt i gang med forberedelsene før høstens sesong.   Foto: Privat
STRÅLER: «Skal vi danse»-proffen er allerede i toppform etter fødselen i desember, og er allerede fullt i gang med forberedelsene før høstens sesong. Foto: Privat Vis mer

Lykkelig storebror

Det er ikke bare de ferske tobarnsforeldrene som synes det har vært stort å få et nytt medlem i den lille familien. 

Også fire år gamle Léon har tatt lillesøsteren imot med åpne armer.

- Han synes det er så stort å bli storebror. Han er veldig flink, og han synger for søsteren sin og passer på hele tiden. Det er veldig annerledes å få nummer to, for det å se den omsorgen og kjærligheten han viser er helt fantastisk, har Nadya tidligere fortalt til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

SEIER: Nadya vant konkurransen med Åsleik Engmark (49) i 2010 og tre år senere med Eirik Søfteland (27) (avbildet).  Foto: NTB scanpix
SEIER: Nadya vant konkurransen med Åsleik Engmark (49) i 2010 og tre år senere med Eirik Søfteland (27) (avbildet). Foto: NTB scanpix Vis mer

Gifter seg neste år

I august i fjor avslørte 33-åringen via et bilde på Instagram at Mads hadde fridd til henne under en romantisk middag i Spania.

Drømmebryllupet er planlagt neste år og de er fremdeles usikre på om den store dagen blir holdt i Norge, Hviterussland eller i Portugal.

Nadya og Mads bekreftet overfor Se og Hør at de var et par vinteren 2011. For to år siden røpet hun hvordan de to møttes første gang:

- Da jeg møtte Mads, var det den første og siste blind daten jeg hadde vært på. Jeg syntes det var veldig teit, men så traff vi hverandre og jeg tenkte: «Han blir jeg gammel sammen med», har hun uttalt til VG Helg. 

Se intervju med gravide Nadya på «Skal vi danse»-premieren i fjor høst:

LES OGSÅ: - Jeg vet ikke om hun flytter inn