BRYLLUPSKLARE: Nadya Khamitskaya og Mads Andersen kan nesten ikke vente til de gifter seg til neste år.  Foto: Tor Lindseth
BRYLLUPSKLARE: Nadya Khamitskaya og Mads Andersen kan nesten ikke vente til de gifter seg til neste år. Foto: Tor LindsethVis mer

- Mads kunne ikke fridd på et bedre tidspunkt

«Skal vi danse»-profilen Nadya Khamitskaya ble tatt på senga av kjærestens frieri.

SEOGHØR.NO: I august avslørte dansetalentet Nadya Khamitskaya (33) - kjent fra TV2-programmet «Skal vi danse» - at hun og VG-journalist kjæresten Mads A. Andersen skal gifte seg. 

Den gledelige nyheten bekreftet hun selv via sin Instagram-konto ved å legge ut et bilde av den glitrende forlovelsesringen. 

Nå åpner den fremtidige bruden seg om det fantastiske frieriet som fant sted i fjor sommer.

- Mads kunne ikke fridd på et bedre tidspunkt. Det var som en drøm. Vi var på ferie og hadde hatt en deilig dag på stranden. Vi satt på en sjarmerende restaurant med utsikt mot havet, et barn lå trygt og sov i vognen, det andre lå i magen og sparket. Jeg ble helt tatt på senga, men var ikke i tvil om hva jeg skulle svare. Det ble et virvar av følelser - latter og tårer på en gang, sier danseren til ukebladet Her og Nå.

Gifter seg til neste år

Nadya og Mads ble foreldre for andre gang i desember, da datteren Evie kom til verden. Fra før har de sønnen Léon (snart 4) sammen. 

Det var i 2011 Se og Hør kunne avslørte at Nadya Khamitskaya og Mads Andersen var et par.  Foto: Andreas Fadum
Det var i 2011 Se og Hør kunne avslørte at Nadya Khamitskaya og Mads Andersen var et par. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Paret planlegger bryllup til neste år, men TV2-profilen er ikke helt klar når det kommer til hvordan drømmebryllupet ser ut.

- Vi ønsker muligheten til å samle gjestene over flere dager, slik at vi får tid til gjestene, men også at de får mulighet til å bli kjent med hverandre.

- Hvor det blir har vi ennå ikke avgjort, men det står mellom Norge, Hviterussland og Portugal. Det viktigste er uansett ikke stedet, men at vi får feiret kjærligheten med våre nærmeste, sier hun til ukebladet. 

Møttes på blind date

Danseren og klesdesigneren bekreftet overfor Se og Hør at hun og Mads var et par vinteren 2011. I 2014 fortalte Nadya om hvordan de to møttes første gang:

- Da jeg møtte Mads, var det den første og siste blind daten jeg hadde vært på. Jeg syntes det var veldig teit, men så traff vi hverandre og jeg tenkte: «Han blir jeg gammel sammen med», har Nadya tidligere innrømmet til VG Helg.

Se intervju med gravide Nadya på «Skal vi danse»-premieren i fjor høst:

LES OGSÅ: Møtte ektemannen på ungdomsskolen