SMERTEFULLT: Den tidligere proffsyklisten Mads Kaggestad har fått brist i ribbeinet bare få dager før Skal vi danse-premieren. Her med dansepartner Therese Cleve-Stiansen.
SMERTEFULLT: Den tidligere proffsyklisten Mads Kaggestad har fått brist i ribbeinet bare få dager før Skal vi danse-premieren. Her med dansepartner Therese Cleve-Stiansen.Vis mer

Mads Kaggestad skadet før «Skal vi danse»-premieren

- Det skjedde på trening, da jeg skulle løfte Therese på skuldrene mine. Siden har det blitt verre og verre.

SEOGHØR.NO: Lørdag braker det løs med premiere av det populære TV 2-programmet «Skal vi danse».

I elleve sesonger har kjente fjest kjempet om å nå helt til topps i den spennende dansekonkurransen, og denne høsten er sportskommentator Mads Kaggestad (38) en av årets deltakere.

Selv om Kaggestad gleder seg til å svinge seg på parketten, så har han derimot ikke fått den helt optimale oppladningen til premieredagen.

For tre dager siden gikk det nemlig galt på treningen for den tidligere proffsyklisten - som har Therese Cleve-Stiansen (37) som dansepartner, skriver TV 2.no.

– Jeg har sannsynligvis bristet ribbeinet. Det har skjedd meg før, så jeg vet hvordan det kjennes ut. Det skjedde på trening, da jeg skulle løfte Therese på skuldrene mine. Siden har det blitt verre og verre, forteller han til nettstedet.

Selv om Kaggestad ikke har vært til lege, forsikrer han om at det ikke er en dramatisk skade og at han kommer til å stille på lørdagens premiere.

– Det er ubehagelig, men da jeg var syklist konkurrerte jeg med ribbensbrudd. Det er vondest i hverdagen, som når jeg skal kle på meg, forklarer han til TV 2.

KLARE FOR PARKETTEN: Disse kjendisene skal kjempe om seieren i Skal vi danse denne høsten.
KLARE FOR PARKETTEN: Disse kjendisene skal kjempe om seieren i Skal vi danse denne høsten. Vis mer

Resten av årets «Skal vi danse»-gjeng er: TV-eventyrer Samuel Massy, «Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland, skuespiller Gitte Witt, klarsynte Gro Helen Tørum fra «Åndenes Makt», konditor Pascal Dupuy, artisten Adelén Steen, artisten Ida Maria, metal-vokalisten PelleK, MGP-finalist Stian Thorbjørnsen, også kjent som «Staysman», tidligere NRK-profil Gunvor Hals og eksmannen til Jan Thomas, Christoffer Mørch Husby.

LES OGSÅ: Egor Filipenko blir dansedommer

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.