Madonnas sønn har fått nok av Instagram

Først sperret han sin berømte mor ute - nå har Rocco lagt ned kontoen.

SETTER NED FOTEN: Madonna har delt flere bilder av Rocco på Instagram, men nå er det full strid mellom mor og sønn.  Foto: NTB scanpix
SETTER NED FOTEN: Madonna har delt flere bilder av Rocco på Instagram, men nå er det full strid mellom mor og sønn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Striden mellom popdronningen Madonna (57) og sønnen Rocco (15) ser ikke ut til å ta slutt med det første.

Det ble nemlig en mindre trivelig juletid for «Like a Virgin»-sangeren, etter sønnen nektet å feire jul med henne i New York. 

15-åringen ble nemlig lei av å reise rundt med sin verdensberømte mor under hennes turné «Rebel Heart Tour», så han pakket sekken og tok første fly til London for å feire høytiden sammen med sin far Guy Ritchie (47).

Saken fortsetter under bildet

UENIGHETER: 15 år gamle Rocco ønsker ikke lenger å bo sammen med Madonna i New York.  Foto: NTB scanpix
UENIGHETER: 15 år gamle Rocco ønsker ikke lenger å bo sammen med Madonna i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stengte kontoen

Tidligere denne uken gjorde nettavisen Mirror det kjent at Rocco angivelig blokkerte Madonna fra Instagram-kontoen sin, slik at hun ikke lenger skulle få et innblikk i hverdagen hans. 

- Det er ikke et godt tegn at Rocco blokkerer moren i sosiale medier. Det er spesielt ille siden han tillater faren og stemoren å følge ham - og følger dem tilbake, sier en kilde til The Sun.

VIL BO MED PAPPA: Rocco rømte hjem til faren Guy Ritchie da han ble lei av å være med moren på turné. Her sammen med Ritchies kone Jacqui Ainsley og broren David.  Foto: NTB scanpix
VIL BO MED PAPPA: Rocco rømte hjem til faren Guy Ritchie da han ble lei av å være med moren på turné. Her sammen med Ritchies kone Jacqui Ainsley og broren David. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge kjendisnettstedet Radaronline har tenåringen nå lagt ned hele Instagram-kontoen sin, som hadde omkring 138.000 følgere - inkludert sin far og stemoren Jacqui Ainsley (34).

Går rettens vei

Etter at sangstjernen og Guy Ritchie skilte seg i 2008, har Rocco og broren David (10) vekslet mellom å bo hos Ritchie i London og Madonna i New York. Nå ønsker den 15 år gamle sønnen å flytte permanent til faren sin. 

Ifølge en kilde nær Guy Ritchie planlegger «Sherlock»-regissøren å gå rettens vei for å få omsorgsretten for sønnen, skriver TMZ

Nettstedet hevder at en dommer i New York beordret at Rocco returnerer til USA i februar til en rettslig høring.

- Rocco føler at Madonna er for kontrollerende. Han føler seg tryggere i London og at livet er mer stabilt i farens hjem. Han ønsker rett og slett ikke å bo med moren sin lenger, sier kilden til TMZ. 

LES OGSÅ: Sønnen blokkerte Madonna på Instagram 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer