ARRESTERT: Rocco Rithcies åpenlyse cannabis-røyking skal ha fått naboene i Nord-London til å se rødt. Her er han fotografert ved en tidligere anledning. FOTO: Scanpix
ARRESTERT: Rocco Rithcies åpenlyse cannabis-røyking skal ha fått naboene i Nord-London til å se rødt. Her er han fotografert ved en tidligere anledning. FOTO: ScanpixVis mer

Rocco Ritchie:

Madonnas sønn arrestert i narkotika-aksjon

Politiet slo til etter tips fra sinte naboer

Rocco Richie (16), sønn av popstjernen Madonna og filmregissøren Guy Ritchie, ble tirsdag arrestert for oppbevaring av narkotika i nærheten av farens hjem i London.

Ifølge The Sun gikk politiet til aksjon mot Rocco og en venn, etter at naboer i det eksklusive området Primrose Hill skal ha klaget over åpenlys cannabis-røyking.

- Rocco har blitt en beryktet figur i området. Dette var dråpen som fikk begeret til å renne over. De lokale innbyggerne er lei av oppførselen hans og ringte politiet, sier en kilde til avisen.

Politiet skal ha pågrepet Rocco etter at de fant en mindre mengde cannabis i ryggsekken hans.

De skal også ha funnet spor av det narkotiske stoffet på klærne hans.

BETENT FORHOLD: Rocco og hans mor Madonna har de siste månedene hatt et anstrengt forhold. Her er de sammen med Madonnas yngste sønn David. FOTO: Scanpix.
BETENT FORHOLD: Rocco og hans mor Madonna har de siste månedene hatt et anstrengt forhold. Her er de sammen med Madonnas yngste sønn David. FOTO: Scanpix. Vis mer

Unngår kriminelt rulleblad

Ifølge The Sun vil Rocco ikke få et kriminelt rulleblad på grunn av at dette er første gangen han blir arrestert og hans unge alder.

Han kan imidlertid bli bedt om å delta på utdanningskurs sammen med andre som har blitt arrestert for det samme.

En talsmann for Scotland Yard bekrefter til The Sun at en 16-åring har blitt arrestert for oppbevaring av narkotika.

Hverken Madonna eller Guy Ritchie har foreløpig kommentert arrestasjonen.

Midtpunktet i omsorgsstrid

Rocco har de siste månedene vært hovedpersonen i en opprivende strid mellom Madonna og hennes eks-mann.

EKS-PAR: Guy Ritchie og Madonna var gift fra 1998 til 2008. FOTO: Scanpix
EKS-PAR: Guy Ritchie og Madonna var gift fra 1998 til 2008. FOTO: Scanpix Vis mer

Etter at Rocco sa han ønsket å bo i London sammen med sin far, prøvde «Vogue»-sangerinnen å gå rettens vei for å tvinge sønnen tilbake til USA.

Saken endte i september med at Rocco blir boende hos faren i London, men vil tilbringe mer tid med sin berømte mor.

- Saken er avgjort og alle parter er enige om at Rocco trenger forandringer og kommer til å bo med faren sin. Dermed blir det ingen flere runder i retten, sa Guys advokat, Peter Bronstein, ifølge Pagesix.com.

LES OGSÅ: Madonna tapte kampen om sønnen