FYSISK ER MADONNA i knallform, men nervene er i helspenn før inspeksjonen fra Malawi. Får hun beholde lille David? Foto: All Over Press
FYSISK ER MADONNA i knallform, men nervene er i helspenn før inspeksjonen fra Malawi. Får hun beholde lille David? Foto: All Over PressVis mer

Madonnas morsevne sjekkes

Guy Ritchie og Madonna rapporteres å grue seg forferdelig til inspektøren fra Malawi kommer.

SEHER.NO: Popdronningen og stilikonet Madonna (48) og hennes mann Guy Ritchie (38) vil innen kort tid bli eksaminert av en topp malawisk velferdsinspektør.  Målet er å finne ut om Madonna og ektemannen er egnet som adoptivforeldre for lille David Banda (1), melder britiske The Sun.

Avisen viser til ikke navngitte kilder som opplyser om at direktøren i den sentrale malawiske barnevernsmyndigheten, Penston Kilembe, vil foreta inspeksjonen i det  ritchie-madonnaske hjem i London om rundt to uker.

Paret vil, ifølge rapportene, bli forhørt i fem dager om blant annet forholdet til alkohol, barnløshet, skilsmisse og utroskap. I opptil fem timer hver dag vil inspektør Kilembe observere hvordan de håpefulle adoptivforeldrene forholder seg til lille David.

- Denne hjemmeundersøkelsen er svært viktig, og Madonna og Guy har gruet seg forferdelig, sier en kilde, ifølge The Sun.

Og den mektige stjernen og hennes mann kan ha sine grunner til det: Malawi er et konservativt land, som ikke ser med blide øyne på alkohol, narkotika, skilsmisse og utroskap.

Ifølge The Sun er nåløyet ikke av de største, og mange par består ikke.

Blodtrente Madonna og Guy fikk midlertidig foreldrerett i oktober i fjor, og den nært forestående malawiske inspeksjonen er det siste hinderet før Madonna kan kalle seg Davids riktige mor.

LES OGSÅ: Madonna avviser ryktene