I LYKKELIGERE DAGER: Vokalist Chris Martin og skuespiller Gwyneth Paltrow er kjent for sitt stabile kjærlighetsforhold. Men nå lurer folk på om også det kan rakne... Foto: All Over Press
I LYKKELIGERE DAGER: Vokalist Chris Martin og skuespiller Gwyneth Paltrow er kjent for sitt stabile kjærlighetsforhold. Men nå lurer folk på om også det kan rakne... Foto: All Over PressVis mer

- Madonnas løsning at hun skal forlate ham

Gwyneth og Chris sliter i ekteskapet.

SEHER.NO:  Coldplay-vokalisten Chris Martin (32) og "Shakespeare in love"-skuespilleren Gwyneth Paltrow (37) har blitt kjent for å ha et av de mest stabile forholdene i underholdningsbransjen siden de giftet seg i 2003.

Men nå verserer ryktene om også dette forholdet skranter.

Krisestemning?
Ryktene om en krise i ekteskapet begynte å løpe, etter at det amerikanske ukebladet Star Magazine meldte at Martin hadde blitt observert mens han kysset "Superman"- skuespilleren Kate Bosworth (26) på en fest.

Nå skriver kjendis blogger at det er langt fra bare harmoni mellom Paltrow og Martin.

- Det kan se ut som at Gwyneth snart vil komme til å avslutte ekteskapet, mener kjendisblogger Perez Hilton.

Selv om Chris flere ganger har blitt observert kyssende på andre damer. Foreløpig har det ikke skjedd noe dramatisk mellom dem, men er det bare et spørsmål om tid?

Perfekt skilsmisse
Madonna er en god støttespiller for sin venninne , og hun mener at Gwyneth må forlate mannen sin. Fraskilte Madonna mener faktisk at Gwyneth kan få i stand den perfekte skilsmissen uten krangel og med lik fordeling av barna.

En anonym kilde rundt paret sier følgende om situasjonen.

- Hver gang Gwyneth klager på forholdet til Chris, er Madonnas løsning at hun skal forlate ham. Madonna har aldri likt Chris fordi han ikke smisker med henne. De få gangene de har tilbragt tid sammen, har egoene deres krasjet, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Sparket forelsket trener