Madonnas lastebil veltet i Sverige

Bilen med sangerinnens lydutstyr ligger i feil spor på E6.

ULYKKE: Madonnas planlagte konsert i Gøteborg i morge kveld kan bli forsinket etter at en lastebil med hennes lydanlegg veltet utenfor den svenske byen tirsdag. Foto: All Over Press
ULYKKE: Madonnas planlagte konsert i Gøteborg i morge kveld kan bli forsinket etter at en lastebil med hennes lydanlegg veltet utenfor den svenske byen tirsdag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ved syvtiden i dag morges skal lastebilen som frakter alt lydutstyret til Madonna (53), ha veltet på motorveien rett utenfor Gøteborg. Der skulle sangerinnen ha konsert i morgen kveld, skriver svenske Aftonbladet.

- Vi jobber for at den tragiske ulykken ikke skal påvirke konserten. Men vi har ikke hørt noe fra Madonnas folk enda, sier Kristoffer Åkesson, presseansvarlig for arrangøren Live Nation til avisen.

Lastebilen - som skal ha vært lastet med Madonnas lydanlegg - blokkerte veien i begge kjøreretninger etter ulykken.

Tre personbiler har kollidert som følge av ulykken, og to personer er sendt til sykehus. Blant annet lastebilsjåføren. Men foreløpig er det ikke kjent om noen er alvorlig skadet.

Dieseltanken på lastebilen skal også ha sprukket etter velten, og lekker utover veien. Politiet opplyser om at det vil være nødvendig med omfattende rensing av veien.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna - Viste rumpa i Roma  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer