Madonnas datter plukket ut som Stella McCartney-modell

19-åringen er nesten ikke til å kjenne igjen.

MADONNAS PIKE: Datteren Lourdes Leon følger i mamma Madonnas modell-fotspor. Dette bildet er fra 2010. Se det ferske modellbildet i saken! Foto: NTB Scanpix
MADONNAS PIKE: Datteren Lourdes Leon følger i mamma Madonnas modell-fotspor. Dette bildet er fra 2010. Se det ferske modellbildet i saken! Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: At superstjernen Madonnas liv oppleves som en berg- og dalbane for tiden er det ingen tvil om. På den ene siden kjemper 57-åringen en bitter kamp mot eksmannen Guy Rtiche og sønnen Rocco Ritchie (15) vedrørende samværsrett overfor 15-åringen, mens hun på den andre siden opplever suksess med datteren Lourdes Leon (19). 

Hun er nemlig plukket ut som modell for britiske Stella McCartney (44), og skal fronte designerens første parfymemerke på fire år, skriver HelloMagazine.

Den stolte firebarnsmoren la fredag ut et bilde på Instagram fra den kommende moteserien, og fortalte entusiastisk at hun savner datteren og at hun gleder seg til å se henne igjen når hun kommer tilbake fra turné. 

I miss this Beautiful Girl! Looking forward to seeing her very soon!

Et bilde publisert av Madonna (@madonna)

Det er ikke mer enn én uke siden hun fikk et sammenbrudd på scenen under en konsert på New Zealand, da hun åpent fortalte om savnet etter sønnen Rocco:

- Hvis jeg snakker for mye om det kommer jeg til å gråte. Jeg håper han hører dette en gang. Jeg savner ham så mye, forklare hun publikum med klump i halsen. Madonna dediserte låten «La Vie en Rose» til sin sønn, sa hun til publikum.

DEN GANG DA: Madonna og Carlos Leon fotografert julen 1996. To måneder tidligere hadde de fått datteren Lourdes sammen. Forholdet ble avsluttet i 1997. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Madonna og Carlos Leon fotografert julen 1996. To måneder tidligere hadde de fått datteren Lourdes sammen. Forholdet ble avsluttet i 1997. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I forrige uke ble det nemlig kjent at filmregissør Ritchie har fått medhold, og at Madonna nå har akseptert at 15-åringen skal bo hos sin far i London.

Ifølge DailyMail har hun uttalt til nære venner at hun «har mistet sin sønn», og at hun har «akseptert at kampen er tapt». Hun ønsker allikevel å forsikre seg om at hun får ta del i sønnens liv.

Giftet seg med dansk designer

I tillegg til Lourdes og Rocco har også Madonna adoptivbarna David Banda (10) og Mercy James (10).

Lourdes Maria Ciccone Leon fikk hun med personlig trener Carlos Leon (49) fra Cuba i 1996. Forholdet varte i perioden 1994 - 1997.

Han er i dag gift med den danske designeren og modellen Betina Holte. Da de giftet seg i Gillelje i Danmark i 2013 var selvfølgelig Lourdes på plass i kirken for å overvære den romantiske seremonien.

LES OGSÅ: Madonna leide privatdetektiv for å spionere på sønnen