<strong>HÅRETE:</strong> Madonnas datter Lourdes Leon viste frem hårete armhuler på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Madonna
HÅRETE: Madonnas datter Lourdes Leon viste frem hårete armhuler på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Madonna Vis mer

Lourdes Leon:

Madonnas datter overrasket fansen med hårete bilde

Lourdes Leon er ikke redd for å vise frem hårete armhuler på familiefoto.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det tok ikke lang tid etter at Madonna (59) publiserte bilde av seg selv og datteren Lourdes Leon (21) på sin Instagram-konto, før debatten var i gang på sosiale medier.

Denne gangen var det de hårete armhulene til den 21 år gamle datteren som vakte oppsikt.

- Sterke reaksjoner

Kommentarene haglet under bildet, der noen viste avsky mens andre uttrykte hvor dumt det var at Madonna føler at hun fortsatt trenger å sjokkere. Andre la ut støttemeldinger på Twitter og applauderte «Lola», som Lourdes ofte blir kalt for, for å være naturlig.

Bildet, som Madonna titulerte med «We are ready for you 2018,» eller «Vi er klare for deg, 2018,» har også inspirert til memes på sosiale medier:

- Ikke første gang

Det er enda ikke kommet noen forklaring på hvorfor Lourdes ikke har barbert seg under armene. Og kanskje finnes det ikke noe annen grunn enn at hun liker å være naturlig. Ifølge Refinery29 ble Lourdes avbildet på stranden i april i fjor mens hun var ubarbert.

- Bryr seg ikke

Det er ikke første gang store kjendiser viser frem sine hårete armhuler. I 2014 gjorde Madonna det samme. Den gang skrev hun «Long hair don't care,» som viser at hun rett og slett ikke bryr seg. «Hvorfor Lourdes har valgt å følge i morens fotspor er altså foreløpig ukjent.»

Long hair...... Don't Care!!!!!! #artforfreedom #rebelheart #revolutionoflove

A post shared by Madonna (@madonna) on

- 90-tallets store sjokk

I 1999 skapte Julia Roberts (50) overskrifter da hun stilte med hårete armhuler på premieren til filmen «Notting Hill.» Ifølge The Independent likte Roberts daværende kjæreste, Benjamin Bratt (54), at hun hadde naturlig vekst under armene.

<strong>PÅ HÅRET:</strong> Julia Roberts skapte overskrifter i 1999 med disse armhulene. Foto: NTB Scanpix
PÅ HÅRET: Julia Roberts skapte overskrifter i 1999 med disse armhulene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vinker stolt

Miley Cyrus (25) stilte med hårete armhuler under 2015 amfAR gallaen, og hun la i tillegg ut en selfie av seg selv på stranden i mai 2015 med hår under armene. Hun skrev under bilde hvor utrolig avslappet hun er.

Today hazzzzz be consistently chill AF #evengotsomecleanindone #fuckyeah

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

<strong>HÅRETE VINK:</strong> Miley Cyrus viste frem ubarberte armhuler i 2015. Foto: NTB Scanpix
HÅRETE VINK: Miley Cyrus viste frem ubarberte armhuler i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- GIRLS med hår

Og Jemima Kirke fra TV-serien «Girls» har heller ingen betenkeligheter i å stille opp med hår under armene i finstasen, noe hun tydelig viste under CFDA Fashion Awards i 2015.

- Hårete familie

Lillesøsteren til Jemima Kirke (32), Lola Kirke (27) viste, til folks store forskrekkelse, frem hårete armhuler på Golden Globes røde løper i fjor. Skuespilleren, som blant annet er kjent fra «Gone Girl» og tv-serien «Mozart in the Jungle,» stilte i en stroppløs kjole.

<strong>BRYR SEG IKKE:</strong> Lola Kirke brydde seg ikke om litt ekstra kroppshår under Golden Globes i fjor. Foto: NTB Scanpix
BRYR SEG IKKE: Lola Kirke brydde seg ikke om litt ekstra kroppshår under Golden Globes i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>NATURLIG ER BEST:</strong> Jemima Kirke stiller gjerne i stroppløs kjole ubarbert. Foto: NTB Scanpix
NATURLIG ER BEST: Jemima Kirke stiller gjerne i stroppløs kjole ubarbert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Forsvarte håret

Vogue Magazine tok den gang Kirke i forsvar og skrev på Twitter at hun «brukte den røde løperen som en platform for å vise kvinners kropp på flere måter enn én i kveld»

Paris Jackson, Michael Jacksons datter, har også opplevd å få kritikk for sitt kroppshår. Ifølge Rafinery29 gikk hun ut og forklarte seg.

<strong>HÅR:</strong> Her er Jackson under 2017 Harper's Bazaar Icons Party. Foto: NTB Scanpix
HÅR: Her er Jackson under 2017 Harper's Bazaar Icons Party. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>UBARBERT:</strong> Jackson under 2017 MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix
UBARBERT: Jackson under 2017 MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Svarte kritikerne

«Folk er så sinte. Jeg skulle ønske jeg kunne publisere noen av disse kommentarene. Jeg elsker hår, svette og kroppslukt. Jeg elsker det faen meg. Noen folk syns det er kvalmt, spesielt jenter, men alle kropper gjør det. Det er naturlig. Skjerp dere!» sa Jackson ifølge nettstedet.

Les også: Cameron Diaz venter sitt første barn.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer