KONTRASTER: Madonna er en av verdens rikeste sangstjerner. Broren hennes eier ikke nåla i veggen. Foto: Stella Pictures
KONTRASTER: Madonna er en av verdens rikeste sangstjerner. Broren hennes eier ikke nåla i veggen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Madonnas bror sover under en bro

- Hvorfor er søsteren min multimillionær, mens jeg må leve på gata?

Publisert
SEHER.NO: Sangstjernen Madonnas (53) bror, Anthony Ciccone, hevder han har vært hjemløs i over halvannet år.

Nå bor han ifølge nettstedet PerezHilton.com under en bro i Michigan. Ifølge Ciccone lever han som han gjør etter at han mistet jobben på hans fars vingård.

- Familien min snudde ryggen til meg da jeg hadde det tungt. Tror du ikke jeg har stilt meg følgende spørsmål en million ganger: Hvorfor er søsteren min en multimillionær, mens jeg er hjemløs på gata?, sier han ifølge nettstedet.

Nå forteller Madonnas bror at han gjør en rekke mindre jobber for å overleve.

- Dette kan skje med hvem som helst. Jeg har ingen lønn, jeg må samle inn flasker og bokser, gjøre spesielle jobber, sier han.

Nå oppfordrer PerezHilton.com Madonna å hjelpe sin hjemløse bror.

«Så trist. Kan dette virkelig være sant? Det er hjerteknusende. Det må være mer til denne historien. Vi elsker deg, Madonna, men du kunne jo kanskje hjelpe broren din?»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna ydmyket av nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer