Madonna viste rumpa til Oslo-publikumet

Onsdag sto Madonna på scenen i Oslo og viste frem sine intime kroppsdeler.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Poplegenden Madonna (53) er vant til å vekke oppsikt på turné. Hun har blant annet forført dansekjæresten Brahim Zaibat (24) på scenen og viser gjerne fingeren til publikum. 

«Like a Prayer»-stjernen sjokkerte fansen da hun blottet det ene brystet under konserter i Istanbul og Paris. Onsdag kveld holdt hun konsert på Telenor Arena utenfor Oslo, og også nordmenn fikk se svært intime deler av den populære artisten.

Madonna ertet fansen og tok sakte av seg en hvit skjorte til hun sto foran publikum i en sort blonde-BH. Istedet for å vise brystet slik som tidligere, snudde hun ryggen til publikum og dro ned buksene til vill jubel fra publikum. På ryggen hadde hun skrevet «No Fear».

Tidligere i sommer har artisten fått mye kritikk fra både fans og presse etter puppestuntene, men Oslo-publikumet tok det hele med godt humør.

Torsdag fyller Madonna 54 år, og den norske fansen sang bursdagssangen for henne under konserten. 

Popdivaen hadde med seg et stort følge til Oslo, og med på turen var også dansekjæresten Brahim Zaibat (24). De to har vært nærmest uadskillelige den siste tiden, og han dukket også opp i stjernens nyeste musikkvideo «Turn up the Radio».   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna feiret bursdagen sin i Oslo  
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer