Madonna viste frem armhåret på Instagram

Torsdag overrasket Madonna med et nytt frekt bilde på sosiale medier.

PROVOSERER: Madonna elsker å provosere og har den siste tiden delt en rekke oppsiktsvekkende bilder på Instagram.  Foto: FameFlynet
PROVOSERER: Madonna elsker å provosere og har den siste tiden delt en rekke oppsiktsvekkende bilder på Instagram. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Madonna (55) har sjokkert og provosert gjennom en omfattende karriere, og bildet sangeren la ut på Instagram torsdag føyer seg inn i en lang rekke kontroversielle stunt fra superstjernen.

Vanligvis viser den spreke 55-åringen frem sin flotte fysikk, men torsdag viste hun en ny del av seg selv. Madonna la ut et bilde der hun viser frem hårveksten - under armene! Det ser ut til at «Like a virgin»-stjernen har latt håret gro vilt og skammer seg ikke for å vise frem den retro «frisyren».

- Langt hår….og jeg bryr meg ikke!!! skrev hun under bildet og tagget det «art for freedom», «rebelheart» og «revolutionoflove».

Bildet vekker ulike reaksjoner blant fansen, men de fleste ser på det som et morsomt stunt fra popdronningen.

Eksponerte rumpen på Instagram

På bildet poserer Madonna i en frekk gjennomsiktig BH som gir henne en voldsom kløft, men alt blir overskygget av sangerens eksponerte kroppshår. Daily Mail skriver at håret ser ut til å være falskt.

Bildet var ikke særlig flatterende og avisen skriver at «sminken gjorde ikke noe for henne med blek foundation, tung øyensminke og røff rouge. Det var ikke hennes beste uttrykk».

Firebarnsmoren har de siste dagene lagt ut en rekke oppsiktsvekkende bilder på sin Instagram-konto. Få dager tidligere delte hun et bilde av sin egen rumpe i stringtruse, korsett og nettingstrømper. Senere ble det dristige bildet fjernet.

Kort tid før dette var sangeren nærmest ugjenkjennelig med langt hvitt hår, da hun kledde seg ut som krigerprinsessen Daenerys Targaryen fra HBO-serien «Game of Thrones».

LES OGSÅ: Slik får du like perfekt hud som Madonna

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer