Madonna:

Madonna viser frem tvillingjentene sine

- Jeg er overlykkelig, stråler den nybakte seksbarnsmoren.

Madonna viser frem tvillingjentene sine
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden ble det kjent at Madonna (58) hadde fått tillatelse til å adoptere tvillingjentene Esther og Stella (4 1/2) fra Malawi.

Fra før av har popstjernen de biologiske barna Lourdes (20) og Rocco (16), samt sønnen David Banda (11), som hun adopterte i 2008, og datteren Mercy James (11), som hun adopterte i 2009.

Nå bekrefter artisten selv at hun har utvidet familien ytterligere.

- Jeg kan offisielt bekrefte at jeg har fullført prosessen med å adoptere tvillingsøstre fra Malawi, og jeg er overlykkelig over at de nå er en del av familien vår.

- Jeg er dypt takknemlig ovenfor alle i Malawi som har hjulpet å gjøre dette mulig, og jeg ber media være så snille å respektere privatlivet vårt i denne overgangsperioden. Jeg vil også takke venner, familie og mitt store team for all støtte og kjærlighet, skriver hun på Instagram sammen med dette bildet av seg selv og jentene:

Delte bilde av tvillingene for et halvt år siden

Madonna har tidligere avvist ryktene om at hun kom til å adoptere igjen etter at hun besøkte Malawi forrige måned.

- Jeg er i landet for å sjekke ut barnesykehuset i Blantyre, og for å jobbe med Raising Malawi, deretter reiser jeg hjem igjen. Ryktene om en adopsjonsprosess er falske, uttalte hun til Us Weekly i januar.

Men allerede for et halvt år siden var familien i Malawi og knyttet sterke bånd med de foreldreløse tvillingjentene. Det avslører hun selv i en 30 uker gammel Instagram-post.

- Tre skjønnheter! Lola tilbringer tid med tvillingene Stella og Esther på barnehjemmet Home of Hope, delte Madonna den gang sammen med dette bildet:

Det var i 2006 at sangfuglen etablerte organisasjonen «Raising Malawi»for å hjelpe jenter i de Sør-Afrikanske landene med helse og utdanning.

FAMILIEN SAMLET: Her er Madonna med sine fire barn, David Banda, Lourdes, Mercy James og Rocco på et besøk i Malawi våren 2013. FOTO: NTB Scanpix
FAMILIEN SAMLET: Her er Madonna med sine fire barn, David Banda, Lourdes, Mercy James og Rocco på et besøk i Malawi våren 2013. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Madonnas skitur endte med mageplask

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer