Madonna tvang småbarn til å bytte rom

Ble vekket av barn - da fikk firebarnsmoren nok…

VSITE SEG IGJEN: Madonna var på hotellet i nærmere to døgn i Göteborg, men viste seg igjen på vei inn på hotellet i København søndag. Foto: Stella Pictures
VSITE SEG IGJEN: Madonna var på hotellet i nærmere to døgn i Göteborg, men viste seg igjen på vei inn på hotellet i København søndag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Madonna (50) lagde rabalder på Radisson SAS-hotellet i Göteborg, da hun ble vekket av barneskrik på natten.

Ifølge Aftonbladet endte divanykkene med at de andre hotellgjestene måtte bytte rom.

Da skal ha vært natt til lørdag at Madonnas skjønnhetssøvn ble avbrutt, men ikke av ett av hennes fire egne barn Mercy James (4), David Banda (3), Rocco (8) eller Lourdes (12).

Etter en opphetet krangel mellom Madonnas management og hotelledelsen skal opptrinnet ha endt med at de andre hotellgjestene måtte flytte.

Da popstjernen var i Norge dro hun blant annet ut på båttur mellom konsertene, men i Sverige skal Madonna ha holdt seg innendørs på hotellet i 41 timer.

Men det er kanskje ingen grunn til å bevege seg rundt i Göteborg når hun har en suite på 210 kvadratmeter med blant annet badstu og matplass for ti personer.

Madonna har til og med fått bygd sitt eget treningsstudio på hotellet, ifølge Aftonbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Oslos-drittvær fikk internasjonal PR

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer