Madonna tråkket på superstjernens kjole!

Det ble svært pinlig for artisten da hun entret den røde løperen under Golden Globe-utdelingen.

FURORE: Det ble oppstandelse blant crew-folket da popikonet tråkket på skuespillerinnens kjole. Foto: All Over Press
FURORE: Det ble oppstandelse blant crew-folket da popikonet tråkket på skuespillerinnens kjole. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under prisutdelinger som Golden Globe og Oscar, er kjolevalget blant kjendisdamene like viktig som hvem som stikker av med de gjeve prisene.

For nyforlovede Jessica Biel (29), som ironisk nok hadde valgt en hvit blondeaktig kjole fra Elie Saab som til forveksling liknet en brudekjole, gikk ikke ting helt som planlagt da Madonna (53) plutselig tråkket på den vakre kjolen hennes.

Folk fra Golden Globe-crewet strømmet til da de skjønte hva som hadde skjedd, men Biel tok det hele med et smil da Madonna la seg langflat etter kjoletabben.

For Madonna, som stakk av med prisen «Beste sang» for låta «Masterpiece» til filmen «W.E.», gikk heller ikke kvelden slik som planlagt. Hun måtte tåle kritikk fra Elton Johns (64) ektemann David Furnish (49), da han mente at hun ikke var verdig musikk-prisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg lærte meg å bli intim etter fylte 60 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer