Madonna tatt på fersken

Overnattet på b&b med 26-åring

NY FLØRT: Madonnas nye flamme er den unge danseren Timor Steffens. Foto: Instagram
NY FLØRT: Madonnas nye flamme er den unge danseren Timor Steffens. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den aldrende popstjernen Madonna (55) er for tiden på en europeisk kjærlighetstur med sin nye flamme. Madonna gjorde det like før jul slutt med sin forrige kjæreste, som var 30 år yngre.

Saken fortsetter under bildet

VERDENSBERØMT: På 80- og 90-tallet var Madonna verdens hotteste kvinnelige artist. Her fra 1990. Foto: Stella Pictures
VERDENSBERØMT: På 80- og 90-tallet var Madonna verdens hotteste kvinnelige artist. Her fra 1990. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge Raradonline har hun nå falt pladask for danseren Timor Steffens på 26. Paret har tilbragt mye tid sammen med Madonnas barn i Sveits, men etter at de er sendt videre har Madonna og Timor nå fortsatt sin europeiske kjærlighetstur alene.

Nylig dukket de opp i Rotterdam, som er Timors fødeby.

Madonna og 26-åringen - som er 29 år yngre enn Madonna-  overnattet på en båt som er omgjort til bed & breakfast. Båten er tidligere eid av operastjernen Maria Callas.

- En blond dame og en ung gutt dukket opp ved frokostbordet. Da jeg skjønte at det var Madonna, latet jeg som jeg ikke kjente henne. Jeg snakket bare løst med henne, og hun likte Rotterdams arkitektur og var veldig interessert i båten, har eieren av båten fortalt lokalpressen.

De to turtelduene er også observert i het omfavnelse på en japansk restaurant i byen, ifølge nettstedet.

Dermed kan det se ut som Madonnas siste nyttårsført er mer enn bare en flørt. Vi får bare krysse fingrene for at de unge mennene hun omgir seg med også inspirerer henne til å lage ny og grensesprengende popmusikk...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer