Madonna tapte kampen om sønnen

Rocco (16) skal bo i London med pappa Guy Ritchie.

TØFF SAK: Etter en ni måneder lang strid med sønnen Rocco, er det nå bestemt av Madonnas 16 år gamle sønn skal flytte til London med faren sin.  Foto: Xposure
TØFF SAK: Etter en ni måneder lang strid med sønnen Rocco, er det nå bestemt av Madonnas 16 år gamle sønn skal flytte til London med faren sin. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mot slutten av fjoråret satte Madonnas (58) 16 år gamle sønn Rocco Ritchie seg på bakbeina, og ønsket ikke lenger å være en del av morens hektiske artisthverdag.

Det var midt under sangerens «Rebel Heart Tour»-turné at Rocco rømte til faren Guy Ritchie (47), som er bosatt i London med ny kone og barn.

Høyesterett på Manhattan beordret Rocco å komme hjem til Madonna og New York, men Ritchies advokater gjorde det tydelig at han nektet å reise tilbake til USA.

Dermed har de to partene vært nødt til å avgjøre guttens framtid ved hjelp av retten, og onsdag denne uken ble det altså bestemt hvor 16-åringen skal bo - etter en ni måneder lang strid.

Ifølge Daily Mail ble filmregissøren og sangeren enige om en beslutning rett før de skulle i retten i New York onsdag, og Ritchies advokat, Peter Bronstein, la frem at Rocco skal permanent bosettes i London.

- Saken er avgjort og alle parter er enige om at Rocco trenger forandringer og kommer til å bo med faren sin. Dermed blir det ingen flere runder i retten, sa han, ifølge Pagesix.com. 

Saken fortsetter nedenfor.

BLIR HOS PAPPA: Da Rocco ble lei av å være med sin verdensberømte mor på turné, rømte han til London for å være med faren, Guy Ritchie. Nå er det bestemt at han får flytte dit permanent.  Foto: wenn.com
BLIR HOS PAPPA: Da Rocco ble lei av å være med sin verdensberømte mor på turné, rømte han til London for å være med faren, Guy Ritchie. Nå er det bestemt at han får flytte dit permanent. Foto: wenn.com Vis mer

Begravet stridøksa 

Madonna har flere ganger uttrykket at hun føler at hun «har mistet sin sønn» og den første tiden av krangelen, virket det som mor og sønn ikke hadde noe kontakt.

De seneste månedene har Madonna imidlertid lagt ut bilder sammen med sønnen sin på Instagram, og mor og sønn har blitt avbildet sammen i London flere ganger. 

Saken fortsetter nedenfor.

ORDNET OPP I PROBLEMENE: I april ble Madonna og Rocco (i gul trøye) avbildet sammen i London - få måneder etter den bitre striden mellom dem startet.  Foto: Splash News
ORDNET OPP I PROBLEMENE: I april ble Madonna og Rocco (i gul trøye) avbildet sammen i London - få måneder etter den bitre striden mellom dem startet. Foto: Splash News Vis mer

Både Madonna og Rocco delte kryptiske beskjeder i sosiale medier etter hendelsen i fjor, og kort tid etter nyttår skal 16-åringen ha blokkert popdronninga på Instagram.

- Alle er lykkeligere nå, og det er bra for alle at situasjonen har endret seg, sa en kilde til Daily Mail etter Rocco og Madonnas gjenforening i London i april.

Saken fortsetter nedenfor.

3 heads are better than

Et bilde publisert av Madonna (@madonna)

Madonna og Guy, som skilte lag etter åtte år i 2008, har også adoptivsønnen David Banda (10) sammen. I tillegg har Madonna adoptivdatteren Mercy (10) og datteren Lourdes (19) fra et tidligere forhold. 

NI ÅR SIDEN: Madonna og Guy Ritchie fotografert i 2007 - ett år før skilsmissen - med deres felles sønn Rocco, og Madonnas datter Lourdes. Foto: AP
NI ÅR SIDEN: Madonna og Guy Ritchie fotografert i 2007 - ett år før skilsmissen - med deres felles sønn Rocco, og Madonnas datter Lourdes. Foto: AP Vis mer

LES OGSÅ: - Tom Cruise står i veien for forholdet deres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer