Madonna strippet for presidenten

Madonna kan fortsatt overraske på scenen. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Madonna (54) sjokkerer stadig sine fans og har fått mye oppmerksomhet for sine lettkledde opptredner under sin «MDNA»-turné.

Superstjernen startet nylig den amerikanske delen av turnéen og torsdag benyttet hun anledningen til å fremme sine politiske meninger under en konsert i New York.

Da hun sang «Human Nature» tok Madonna av seg skjorten og avslørte uvanlig kroppskunst. I store bokstaver hadde hun skrevet Obama over hele korsryggen. Artisten har også tidligere støttet presidenten offentlig. Se videoen.

Madonna er kjent for å fremme sine politiske meninger under konserter, og benyttet også anledningen til å støtte presidentens kone.

- Takk gud for Michelle Obama, sa hun til publikum.

Tidligere er det 54-åringens dristige opptredner som har vekket oppmerksomhet. Hun har vist frem det ene brystet under konserter i Paris og Istanbul. Da hun sto på scenen på Telenor Arena 15. august i år, lot hun buksene falle og viste rumpen til det norske publikumet. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna datt nesten ut av BH-en   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer