- Madonna spionerer på ham

Guy rasende på eksens metoder.

RASENDE: Guy Ritchie er ikke akkurat blid for måten Madonna skaffer seg informasjon om ham på. Foto: All Over Press
RASENDE: Guy Ritchie er ikke akkurat blid for måten Madonna skaffer seg informasjon om ham på. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige uke kom bekreftelsen på at Guy Ritchie (40) og Madonna (50) skal skilles. Og ifølge The Sun er Ritchie nå rasende fordi han mener at den superpopulære artisten spionerer på ham.

Ritchie skal ha blitt svært arg da detaljer fra et privat "skilsmissekrigsmøte" lekket ut til kona.

Nå mener han at den mektige sangeren bruker folk rundt seg for å følge hvert steg han tar.

- Påstandene om at han var en grusom og ulydig ektemann har revet ham såpass mye i stykker at han inviterte sin far og søster til huset på middag i helgen. De diskuterte skilsmissen og hvordan Guy kan stå i mot Madonna og hennes PR-maskin, sier en venn til den engelske avisen.

Ritchie skal ha blitt målløs da han fant ut at Madonna visste om middagen, i tillegg til at hun hadde notert seg alt han gjorde de siste dagene.

- Når Guy fant det ut, mistet han fatningen. Han sa "Hvordan kan du sette fyr på hele verden? Hvorfor strekker du deg så langt for å ødelegge meg"? Samtidig vet han at det ville være underlig hvis ikke Madonna overvåket vært steg han tar. Hun er en kontroll-freak, og i denne saken er det så mye som står på spill, sier kilden.

Nå håper Guy at ikke sangstjernen nekter ham å få møte Lourdes, deres adopterte sønn David Banda, samt Rocco.

Det var onsdag sist uke at The Sun meldte at de hadde håndfaste beviser på at superparet virkelig skal gå hvert til sitt.

Kilder kunne fortelle at årsaken til bruddet er at de "ikke lenger å orke å late som om alt er bra".
Paret skal ha hatt en rekke krangler den siste tiden vedrørende hvor mye tid hver av dem skal bruke på å dyrke sine egne karrierer.

- Det er veldig trist. De var et flott par og fantastiske foreldre, men de klarte rett og slett ikke å leve sammen lenger, sa en kilde til The Sun den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Her startet bruddet for Madonna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer