PERFEKT: Madonna priser Tracey Anderson som en "reddende engel" etter Tracy fikk sangerens kropp tilbake på topp etter rideulykken i 2005. Tracey er nå sparket. Foto: All Over Press
PERFEKT: Madonna priser Tracey Anderson som en "reddende engel" etter Tracy fikk sangerens kropp tilbake på topp etter rideulykken i 2005. Tracey er nå sparket. Foto: All Over PressVis mer

Madonna sparket forelsket trener

- Lei av den personlige bagasjen hun alltid dro med seg...

SEHER.NO: Madonna (51) sparker sin personlige trener Tracy Anderson (35) etter tre år med daglig tøff trening sammen. 

Madonna skal ha sparket treneren etter hun ble trøtt av trenerens "personlige bagasje". Beslutningen kom like etter visedirektøren i Madonnas "Raising Malawi" veldedighetsforbund, Phillipe Van Den Bosschei, sa opp etter å ha forelsket seg i Tracy.

- Madonna har gått lei av den personlige bagasjen som Tracy alltid virket til å dra med seg. Tracy ble mer en distraksjon enn noe annet.

Supertreneren til Madonna nekter for at hun har blitt sparket, og sier hun bare vil tilbringe mer tid med sin 11 år gamle sønn Sam.

Tracy ble introdusert til Madonna for tre år siden av Gwyneth Paltrow, som møttes i trenerens Los Angeles studio. Madonna ble snart en fan av Tracys to timer-seks dager i uken regime, og kreditterte Tracy for å ha "satt kroppen hennes sammen igjen" etter rideulykken i 2005.

- Tracy Anderson er min reddende engel, sa Madonna den gang.

Det var treneren selv helt enig i.

- Vi løp i to timer seks dager i uken. 45 minutter med aerobics, fulgt av jobbing med muskeltoning og fleksibilitet. Madonna er nå perfekt, forteller Tracey om treningen med popstjernen.

Phillip Van Den Bossche og Tracy Anderson flytter nå sammen i New York. Madonna hevdes å være svært skuffet.

Men 51-åringen har ingen planer om å senke standarden sin med det første. Hun påstår at kroppen hennes er en del av jobben.

- Hvis jeg ikke er i god form, hvordan kan jeg da danse rundt på scenen med rumpa mi hengende ut?

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: - Jeg elsker henne fremdeles