Madonna snakket om Trine Grung hos Oprah

- Jeg ser det bare som en bonus, forteller Grung.

FORNØYD: - At Madonna introduserer meg - og ser videosnutten - i «The Oprah Winfrey Show» er stort, sier Trine Grung til Seher.no. Foto: Stella Pictures
FORNØYD: - At Madonna introduserer meg - og ser videosnutten - i «The Oprah Winfrey Show» er stort, sier Trine Grung til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I 2006 var Trine Grung (40) den første nordmannen som gjestet «The Oprah Winfrey Show». I mars i år kom nyheten om at den norske bloggeren og den tidligere TV-kjendisen har fått tilbud om å delta i prestisjefylte finaleshowet i mai.

Grung takket ja, og mandag gikk det hele av stabelen i USA. I Oprah Winfrey-showet gir hun sitt bidrag gjennom et lite innslag og en hilsen til Oprah fra Preikestolen i Stavanger. Og som om ikke det var nok ble innslaget introdusert av selveste Madonna.

Det bekrefter Trine Grung til Seher.no.
 
- Ja, jeg fikk fortalt av noen som har sett showet at Madonna introduserte innslaget mitt, sier hun til Seher.no.

På sin egen blogg legger Grung ikke skjul på at hun lar seg begeistre av Madonna-introduksjonen.
 
«Madonna introduserte min lille snutt  i Oprah sitt finaleprogram. To av mine heltinner. Oprah og Madonna. Mitt navn nevnt i samme setting og begge titter på en videosnutt av meg. Uansett hva hvermannsen måtte mene så feirer jeg idag med en fridag og masse kjekt på tapeten», skriver hun på bloggen.

Til Seher.no forteller 40-åringen at hun alltid har vært en stor fan av Madonna.

- Madonna har vært min største musikkheltinne i mange år. I ungdommen kledde jeg meg også ut som henne. At hun introduserer meg - og ser videosnutten - i «The Oprah Winfrey Show» er stort, sier hun.
 
Det er fortsatt uklart når Trine Grungs «nye Oprah-eventyr» sendes på norske TV-skjermer. Det som derimot er sikkert er at den norske kjendis-bloggeren føler seg beæret over å få muligheten til å delta i det verdenskjente showet - og det to ganger.

- Dette med Madonna ser jeg bare på som en bonus, sier Grung til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Slik blir Oprahs dramatiske farvel