Madonna slår tilbake

Pop-stjernen anklages for å ha lurt Gucci.

MØTER ANKLAGER: Det hevdes at pop-artisten Madonna bruker den adopterte sønnen David som et påskudd til å samle penger for Kabbalah-kirken. Foto: All Over Press
MØTER ANKLAGER: Det hevdes at pop-artisten Madonna bruker den adopterte sønnen David som et påskudd til å samle penger for Kabbalah-kirken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Popikonet Madonna (49) slår tilbake etter anklager om at hun skal ha lurt motehuset Gucci til å samle inn penger til Kabbalah-kirken i stedet for foreldreløse barn i Malawia slik de trodde.


Fox News rapporterte forrige uke at en veldedighetsorganisasjon som skal hjelpe barn i Malawi egentlig skaffet penger til en Kabbalah-organisasjon i Los Angeles.


Madonna var en av grunnleggerne av hjelpeorganisasjonen "Raising Malawi" etter at hun adopterte David Banda fra landet i 2006. Hun har inngått en avtale med designfirmaet Gucci om å holde en galla-fest til inntekt for de vanskeligstilte barna i februar.

Men spekulasjoner i pressen går ut på at overskuddet fra gallaen går til den religiøse organisasjonen istedet for de foreldreløse afrikanerne som hjelpeorganisasjonen lover å bistå.


En av Madonnas talspersoner sier at ryktene er "horrible, usanne, upresise, sårende og ondsinnede".


Madonna har vært tilhenger av Kabbalah-troen siden midten av 1990-tallet. 

- Det er ingen hemmelighet at "Raising Malawi" er blitt dannet av Madonna og Michael Berg, som er en av frontfigurene i Kabbalah-organisasjonen. "Raising Malawi" drives helt separat fra Kabbalah-organisasjonen. Regnskapene er svært oversiktlige og detaljerte og alle pengene som kommer inn vil bli gjort rede for, sier talskvinnen Liz Rosenberg.


LES OGSÅ: Mia Gundersen gjør som Madonna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer