MED FAMILIEN: Både Madonnas sønn Rocco, datteren Lourdes og hennes nye flørt Timor Steffens var med på ferien. Foto: Stella Pictures
MED FAMILIEN: Både Madonnas sønn Rocco, datteren Lourdes og hennes nye flørt Timor Steffens var med på ferien. Foto: Stella PicturesVis mer

Madonna skadet på skiferie

Men det var ikke i skibakken popdronningen gikk på trynet...

SEOGHØR.NO: Popdronningen Madonna (55) var nylig på skiferie i Sveits sammen med familie, venner og sin nye flørt Timor Steffens (26).

Sangeren la ut flere bilder fra ferien på Instagram og det virket som om oppholdet hadde gått helt etter planen.

PÅ KRYKKER: Madonna la ut dette bildet av seg selv på krykker på treningsstudio noen dager etter at hun kom hjem fra Sveits.
PÅ KRYKKER: Madonna la ut dette bildet av seg selv på krykker på treningsstudio noen dager etter at hun kom hjem fra Sveits. Vis mer

Det gjorde det derimot ikke. Når Madonna nylig kom hjem til New York gikk stjernen på krykker. Popstjernen skal angivelig ha skadet seg etter en heftig tur på dansegulvet i høye hæler.

- Hun har forstuet et bein i foten etter å ha danset i høye hæler. Hun vil være i form og uten behov for krykker om cirka en uke, sier Madonnas pressetalsmann til New York Post ifølge Contactmusic.com.

Madonna er derimot ikke den eneste stjernen som har hatt problemer med litt for høye sko. TV-stjernen Kelly Osbourne (29) har tidligere uttalt at hun ofte faller over ende når hun bruker høye hæler.

- Jeg er alltid ute for ulykker når jeg bruker høye hæler. Stramme bukser og høye hæler er det samme som å be om at en av hoftene mine sklir ut og at ansiktet mitt ender på gulvet, sier Osbourne.

SKO PROBLEMER: Kelly Osbourne og Sarah Jessica Parker har begge fått erfare hva overdreven bruk av høye hæler kan gjøre med føttene og kroppen.
SKO PROBLEMER: Kelly Osbourne og Sarah Jessica Parker har begge fått erfare hva overdreven bruk av høye hæler kan gjøre med føttene og kroppen. Vis mer

Også « Sex og Singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (48) innrømmer å fått varige mén etter å ha brukt feil type sko.

- Jeg gikk til legen, og ha sa: « Foten din gjør ting den egentlig ikke skal kunne gjøre. Det beinet der… Du har skapt det beinet selv. Det hører ikke hjemme der», fortalte TV-stjernen ifølge nettsiden.

LES OGSÅ:     Madonna tatt på fersken