STOR TILHENGER: Madonna er en av de mest kjente tilhengerne av Kabbalah-religionen.
STOR TILHENGER: Madonna er en av de mest kjente tilhengerne av Kabbalah-religionen. Vis mer

Madonna punger ut

Kabbalah-organisasjonen tjener fett på sitt stjernemedlem.

SEHER.NO: Superstjernen Madonna (49) gir mye til gode formål, men siden hun gikk inn for religionstradisjonen Kabbalah, så er det først og fremst dit bidragene har rullet inn.

I 1998 startet stjernen den veldedige organisasjonen "Ray of Light Foundation", som delte ut penger til litt over 20 gode formål, som for eksempel Helen Keller blindeforening og T.J. Martells kreft og leukemifond.

Et par år senere ble hun gradvis dypt engasjert i Kabbalah, og siden 2001 har hun tilsammen delt ut rundt 25 millioner til den religiøse organisasjonens prosjekter.

Til sammenligning har hun gitt 6,5 millioner til andre humanitære organisasjoner, ifølge regnskapet som er sendt til skattemyndighetene.

Heldigvis har popdronningen råd til slikt, men siden summene stiger for hvert år burde hun kanskje begynne å sjekke om de havner i de rette hender.

Tidligere anklaget nemlig motehuset Gucci Kabbalah-kirkens ledere for å ha lurt dem til å gi penger til organisasjonen, mens de trodde pengene gikk til foreldreløse i Malawi.

LES OGSÅ: Bruker 50.000 kroner på Kabbalah-vann

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.