SIER NEI: Guy Richie vil ikke medvirke i Madonnas filmprosjekt. Han misliker ideen om å lage en film om konas ekskjæreste. Foto: All Over Press
SIER NEI: Guy Richie vil ikke medvirke i Madonnas filmprosjekt. Han misliker ideen om å lage en film om konas ekskjæreste. Foto: All Over PressVis mer

Madonna med gangsterfilm

Popstjernen lager film om ekskjærsten, mafiabossen Chris Paciello. Guy synes det hele er en dårlig ide.

SEHER.NO: Madonna (48) har tydeligvis fått gangstere på hjernen for tiden.


Først samarbeidet hun tett med Timbaland på hip-hop-plater, og nå vil hun lage film om New York gangsteren Chris Paciello.


Ja, han hun hadde et stormfullt kjærlighetsforhold til på 90-tallet.


Sangstjernen var opp etter ørene forelsket i Chris i to år, men avsluttet forholdet da han ble fengselet for mord.


Paciello er nå en fri mann, og har møtt sin tidligere kjæreste ved hele tre anledninger det siste halve året. Den topptrente superstjernen er besatt av tanken på å lage en film om fengselsfuglens liv på hennes produksjonsselskap, Maverick.


- Samarbeidet med Timbaland må ha gitt Madonna smaken på gangstere. Hun har tatt opp kontakten med sin gamle flamme Chris, sier en kilde til The Sun.


Madonnas regissør-ektemann Guy Richie (38), er ikke videre fornøyd med samarbeidet  og vil ikke ha noe del i prosjektet.


Venner av Madonna benekter at det er snakk om noe gjenforening mellom de to ekskjærestene. Det er likevel ikke fritt for at det er noe ved Chris som tiltrekker den muskuløse sangerinnen.


- Hun har alltid vært fascinert av tøffe gutter og elsker historien hans, sier en kilde til avisen.

Store navn som Mark Wahlberg (36), John Cusack (41) og Milo Ventimiglia (30) er ventet å medvirke i filmen.


Det ryktes at den tidligere gangsteren har skyldt Madonna over en million kroner de siste 15 årene, og at hun derfor er en het kandidat til å få rettighetene til å lage filmen.