TRIVES IKKE MED MOREN: Madonnas sønn Rocco ønsker å bo med faren Guy Ritchie i London, men popstjernen frykter han ikke har nok struktur og regler. Nå skal hun ha ansatt en privatdetektiv for å finne ut mer om sønnens liv i den britiske hovedstaden.  Foto: Xposure
TRIVES IKKE MED MOREN: Madonnas sønn Rocco ønsker å bo med faren Guy Ritchie i London, men popstjernen frykter han ikke har nok struktur og regler. Nå skal hun ha ansatt en privatdetektiv for å finne ut mer om sønnens liv i den britiske hovedstaden. Foto: XposureVis mer

- Madonna leide privatdetektiv for å spionere på sønnen

Krangelen mellom Madonna og Rocco har nådd nye høyder.

SEOGHØR.NO: Etter lang tids krangling skal det nå være full splid mellom Madonna (57) og eksmannen Guy Ritchie (47).

Eksene har sønnen Rocco (15) sammen, men blir ikke enige om hvor tenåringen skal vokse opp eller hvem som skal ha omsorgen. 

Nå har Madonna gått til ekstreme tiltak for å sanke informasjon om sønnens hverdag. Ifølge TMZ har «Like a Prayer»-sangeren ansatt en privatdetektiv for å få vite hva Rocco driver med når han bor sammen med pappaen i London.

- Flere kilder nær sangeren forteller at Madonna tror Guy ikke har noen regler for 15-åringen og at han har en farlig livsstil….han går ikke på skole lenger og henger i stedet på skateparker, røyker og gjør i det hele tatt alt han vil, skriver TMZ.

LYKKEN BRAST: Madonna og Guy Ritchie var gift fra 2000 til 2008 og sammen fikk de sønnen Rocco. Madonna har datteren Lourdes fra et tidligere forhold og har i tillegg adoptivbarna David og Mercy.  Foto: AP
LYKKEN BRAST: Madonna og Guy Ritchie var gift fra 2000 til 2008 og sammen fikk de sønnen Rocco. Madonna har datteren Lourdes fra et tidligere forhold og har i tillegg adoptivbarna David og Mercy. Foto: AP Vis mer

- Slettet moren fra Instagram

Mens Madonna den siste tiden har fått et godt forhold til sin første eksmann Sean Penn (55), misliker hun Ritchie mer enn noen gang. Hun skal ha et ønske om å gi sønnen mer disiplin, mens «Snatch»-regissøren på sin side misliker at Rocco er med Madonna på turné.

15-åringen skal selv ha uttrykt ønske om å bo sammen med faren og nektet blant annet å feire jul sammen med Madonna i New York. Rocco slettet også flere bilder av moren sin på Instagram og la til slutt ned hele kontoen.

- Rocco ønsker virkelig ikke å bo med henne. Han trives ikke rundt moren sin, noe som kanskje er vanlig for en gutt på hans alder, sier en kilde nær den berømte familien til New York Post.

Enn så lenge bor han i London sammen med faren og hans nye kone Jacqui Ainsley (34). Eksene møter i retten neste måned for å avgjøre hvem som skal ha omsorgsretten for Rocco.

ROTLØS UNGDOM: 15-åringen skal være lei av å følge med sin verdensberømte mor på turné rundt om i verden.  Foto: Afp
ROTLØS UNGDOM: 15-åringen skal være lei av å følge med sin verdensberømte mor på turné rundt om i verden. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Sønnen blokkerte Madonna på Instagram

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.