HJELPER BROREN: Madonna hjelper broren Martin med å få nye tenner, slik at han kan begynne med drømmejobben. Foto: UPI
HJELPER BROREN: Madonna hjelper broren Martin med å få nye tenner, slik at han kan begynne med drømmejobben. Foto: UPIVis mer

Madonna kjøper tenner til broren

Superstjernens utstøtte bror er tilbake i varmen.

SEOGHØR.NO: Madonna (55) har i mange år hatt anstrengte eller ikke-eksisterende forhold til brødrene Anthony og Martin Ciccone (56).

Begge to har vært alkoholikere, og Anthony er hjemløs.

Nå ser det imidlertid ut til at Martin er inne i varmen hos superstjernen. Han har lagt alkoholen bak seg, og har holdt seg edru i over ett år. Ifølge Daily Mail jobber han nå på et rehabiliteringssenter i Hollywood, og hjelper andre som sliter med de samme problemene han selv slet med.

- Madonna og jeg kommer godt overens og hun hjelper meg. Hun skaffer meg nye tenner. Jeg håper å kunne begynne med voicing igjen på tegneserier og dataspill, og komme meg tilbake på beina, sier han til den britiske avisen.

Ciccone har i tillegg til alkoholen slitt med fengselsstraffer blant annet på grunn av kjøring i ruspåvirket tilstand.

For eldstebror Anthony er ikke forholdet til søsteren det samme.

- Madonna bryr seg ikke om jeg er død eller levende. Hun lever i sin egen verden. Jeg har aldri elsket henne, og hun har aldri elsket meg. Vi elsket aldri hverandre. Faren min ville ha blitt veldig glad om jeg hadde fryst ihjel så han hadde sluppet å bekymre seg for meg lenger, sa han til Daily Mail tidligere.

Se video med hjemløse Anthony Ciccone her:
 

 

 

LES OGSÅ: - Hun bryr seg ikke om jeg er død eller levende