MØTTE POPDRONNINGEN: Programleder Graham Norton er en av Madonnas største fans. Da hun holdt konsert i London på tirsdag ba hun Graham opp på scenen der han viste frem sine danseferdigheter.  Foto: Graham Norton/Instagram
MØTTE POPDRONNINGEN: Programleder Graham Norton er en av Madonnas største fans. Da hun holdt konsert i London på tirsdag ba hun Graham opp på scenen der han viste frem sine danseferdigheter. Foto: Graham Norton/InstagramVis mer

Madonna kastet seg over Graham Norton på scenen

Superfan Graham Norton ble fra seg av begeistring da Madonna ba ham komme opp på scenen.

SEOGHØR.NO: For programleder Graham Norton (52) er det hverdagskost å snakke med noen av verdens største stjerner i sitt humoristiske talkshow «The Graham Norton Show».

Tirsdag kveld mistet likevel den morsomme briten både munn og mæle da han ble bedt opp på scenen av selveste Madonna (57) under hennes konsert i London.

Het omfavnelse på scenen

I mange år har Norton vært en av popdronningens største fans og han var fra seg av begeistring over å få dele scene med den populære artisten.

Madonna danset sexy foran Graham før hun krøp under beina hans. Tilslutt måtte en sliten Madonna få hjelp fra Norton og danserne sine til å komme seg opp fra gulvet.

Da tok programlederen over og viste fram sine danseferdigheter til stor applaus fra publikum.

- Du hadde ikke visst hva du skulle gjøre med alt dette, sa Madonna spøkefullt til Graham mens hun hadde beina slynget rundt den homofile programlederen.

PÅ TURNÉ: Madonna er for tiden på sin «Rebel Heart»-turné og vekker som vanlig oppmerksomhet med sine frekke kostymer og sexy dansetrinn. Foto: Pa Photos
PÅ TURNÉ: Madonna er for tiden på sin «Rebel Heart»-turné og vekker som vanlig oppmerksomhet med sine frekke kostymer og sexy dansetrinn. Foto: Pa Photos Vis mer

- Takk for at du var min «unapologetic bitch», Graham. Håper du hadde det gøy, skriver «Like a virgin»-stjernen på Instagram.

- Som en drøm

Det var tydelig at Graham satte pris på oppmerksomheten og dagen etter delte han flere bilder fra konserten på Instagram.

- Våknet nettopp og det viser seg at dette ikke var en drøm! Takk for et fantastisk show, Madonna, skrev Norton på Instagram med emneknaggen «livsmål».

just woke up and it turns out this wasn't a dream! Thank you for an amazing show @madonna ! #lifegoals

Et bilde publisert av grahnort (@grahnort)

Programlederen delte også et bilde der han danser og skriver:

and then this happened. my 25 year old self just exploded. #Madonna #London

Et bilde publisert av grahnort (@grahnort)

- Mitt 25 år gamle jeg, eksploderte akkurat.

 
Se videoopptak av det morsomme showet her: