GA ALT: Madonna er kjent for å gi mye av seg selv på scenen. Her er hun i Gøteborg onsdag kveld. Foto: All Over Press
GA ALT: Madonna er kjent for å gi mye av seg selv på scenen. Her er hun i Gøteborg onsdag kveld. Foto: All Over PressVis mer

Madonna gråt på scenen

«Like a virgin» ble for mye for popdronningen.

SEOGHØR.NO: Madonna (53) fortsetter å skape overskrifter med sin «MDNA» konsertturne. Først viste hun puppen i Tyrkia, og deretter rumpa i Italia. Men det var en annen type intimitet hun bydde på i Tyskland, sist lørdag.

Da sangerinnen fremførte en rolig versjon av slageren «Like a virgin», ble det vanskelig. Hun falt ned på knærne og skal ha hørt gråtkvalt ut mens hun sang.

Så  måtte hun be bandet ta en kort pause, slik at hun kunne gråte enda mer, før hun fikk hentet seg inn igjen og fortsatt med sangen, skriver Contactmusic.


Foreløpig er det imidlertid ikke kjent hva som er grunnen til de sterke følelsene.

Sangen er en av de store gjennombruddslåtene til Madonna. Utgitt på hennes andre album av samme navn fra 1984, ble det den første låta hennes som nådde førsteplassen på Billboard Hot 100-lista. Men i Norge kom den ikke lengre enn åttende plass på VG-lista.

Nylig veltet lastebilen med lydutstyret hennes, over veien i Sverige, og to personer ble sent til sykehus. Utstyret er forhåpentligvis i orden til midten av august. Da kommer superstjernen til Norge, og spiller på Telenor Arena.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det flaueste og kvalmeste i musikkhistorien