Madonna gjør som J.Lo

Sangeren tok med sin unge kjæreste i ny musikkvideo.

TOK MED KJÆRESTEN PÅ JOBB: Mandag kom Madonnas siste musikkvideo «Turn up the Music», der hennes 29 år yngre kjæreste har fått en rolle. Her holder han Madonnas hånd i et bilde fra videoen.  Foto: Fra videoen
TOK MED KJÆRESTEN PÅ JOBB: Mandag kom Madonnas siste musikkvideo «Turn up the Music», der hennes 29 år yngre kjæreste har fått en rolle. Her holder han Madonnas hånd i et bilde fra videoen. Foto: Fra videoen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag slapp Madonna (53) sin siste musikkvideo «Turn up the Radio». I videoen, som er spilt inn i Firenze, plukker en lettkledd Madonna opp ulike menn og drar dem med inn i bilen sin.

En av kjekkasene hun møter er ingen ringere enn kjæresten Brahim Zaibat (24).

Zaibat står langs veien i dress og ber om haik, da popstjernen kommer forbi og forbarmer seg over ham.

Madonna er ikke den første som jobber med kjæresten sin. For kort tid siden lagde Jennifer Lopez (42) en het musikkvideo «Dance Again» med sin unge kjæreste Casper Smart (24), der paret danser halvnakne sammen. Han har også regissert en av hennes siste musikkvideo «Follow The Leader».

Siden september i fjor har 53-åringen datet den 24 år gamle franske danseren Brahim Zaibat, og det faktum at han er halvparten så gammel som henne (og har en mor som er åtte år yngre enn kjæresten...) har pegge parter lært å leve med.

- Hun er bare en kvinne som alle andre. Hun er en ekstraordinær artist, men først og fremst en kvinne, har Zaibat sagt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madonna med nytt puppe-show i Paris  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer