Madonna følte seg fanget i ekteskapet

Sangfuglen hevder hun måtte legge bånd på seg.

Madonna and Guy Richie arrive at Vanity Fair party feb 25, 2007 X17online exclusive 
All Over Press Foto: All Over Press
Madonna and Guy Richie arrive at Vanity Fair party feb 25, 2007 X17online exclusive All Over Press Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fra 2000 til 2008 var Madonna (56) gift med den britiske filmskaperen Guy Ritchie (46), men etter syv år gikk paret hver til sitt.

Nå åpner popdronningen seg om ekteskapet - som ga paret sønnen Rocco (14).

- Jeg tror at når man gifter seg så må man være villig til å inngå en rekke komprimisser, og det er greit nok. Det er slik det er i forhold. Men for meg endte jeg ofte opp i konflikter.

- Det var mange ganger jeg ønsket å utrykke meg selv som artist på måter som jeg ikke tror min eksmann var komfortabel med. Det var tider jeg følte meg innelåst. Jeg fikk ikkr lov til å være meg selv, forteller hun til The Sun.

I tillegg til Ritchie har «Material Girl»-stjernen, som i dag nekter å date eldre menn, også et fire år langt ekteskap med skuespilleren Sean Penn (54) bak seg.

- Det betyr ikke at ekteskap er en negativ ting, men hvis du er en kunstner så må du finne noen som aksepterer hvem du er og som er komfortabel med det.

Saken fortsetter under bildet.

TO HAVARERTE EKTESKAP: Madonna er fremdeles god venn med eksmannen Sean Penn som hun var gift med fra 1985 til 1989. Her er paret sammen i 1988. Foto: REX/All Over Press
TO HAVARERTE EKTESKAP: Madonna er fremdeles god venn med eksmannen Sean Penn som hun var gift med fra 1985 til 1989. Her er paret sammen i 1988. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Ønsker seg en ny mann

Til tross for dette, så er ikke Madonna bort ifra at hun en gang kommer til å gifte seg igjen.

- Aldri si aldri. Jeg setter ingen begrensninger for meg selv når det kommer til forhold. Jeg er singel, men vil gjerne ha en mann i huset. Det hadde vært fint. Barna mine liker også det.

I tillegg til Rocco, er Madonna også mor til Lourdes (18), David (9) og Mercy (5), og hun sier hun har mange ulike roller i familien.

- Jeg er mamma og pappa. Mannen og kona. Men vi har mange farsfigurer. Jeg har en ukonvensjonell familie. Det har jeg alltid hatt, forklarer hun.

Guy Ritchie har foreløpig ikke kkommentert eks-konas uttalelser.

LES OGSÅ: Madonna ble sjekket for hjerneskade etter fallet på Brit Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer