HAR MØTT MADONNA: - Jeg har møtt henne en del ganger, ja - mest på kabbalah-senteret. Men jeg har veldig lyst til å treffe henne her også, det var dumt at jeg ikke fikk hilst på henne i går, forteller Jan Thomas til Seher.no. Foto: All Over Press
HAR MØTT MADONNA: - Jeg har møtt henne en del ganger, ja - mest på kabbalah-senteret. Men jeg har veldig lyst til å treffe henne her også, det var dumt at jeg ikke fikk hilst på henne i går, forteller Jan Thomas til Seher.no. Foto: All Over PressVis mer

- Madonna er veldig hyggelig

Den norske stjernestylisten har møtt popdronningen flere ganger. Nå vil han treffe henne igjen.

EKEBERG (SEHER.NO): Tirsdag spilte Madonna sin første av sine to konserter i Oslo. Backstage var den norske stjernestylisten Jan Thomas (42), som håpet inderlig at han skulle få sjansen til å snakke med popdronningen, som er ett av hans absolutt største forbilder.

Det gikk ikke. Men torsdag får han en ny sjanse da han nok en gang får være med bak scenen. Og selv har han et godt håp om at han skal få drømmen oppfylt denne gangen.

Seher.no møter Jan Thomas på Ekebergsletta, der han for dagen fungerer som reporter på indre bane under den store og mye medieomtalte kjendiskampen. Til Seher.no avslører den engasjerte stylisten at han har møtt superstjernen Madonna ved flere anledninger.

- Jeg har møtt henne en del ganger, ja - mest på kabbalah-senteret. Men jeg har veldig lyst til å treffe henne her også, det var dumt at jeg ikke fikk hilst på henne i går - hun var vel den eneste som forsvant fra området fortere enn oss, forteller han.

Etter å ha sett den 50 år gamle superstjernen live flere ganger, synes Jan Thomas det er ekstra spesielt at hun endelig tar turen til Norge. Og ifølge ham selv, er sjansen mye større til å få treffe henne neste gang hun opptrer på Valle Hovin.

- Jeg har dratt i tråder jeg har for å komme meg inn backstage, for å si det sånn. Torsdag drar jeg dit sammen med en annen kamerat, som kjenner henne enda bedre. Jeg håper det hjelper, smiler 42-åringen, som har sett den Madonna live både i New York, Los Angeles, Miami og London.

- Hvordan er Madonna som person, Jan Thomas?

- Hun er veldig hyggelig, men samtidig svært profesjonell. Jeg har dog aldri "chattet" med henne som en "kompis", jeg har bare sittet rundt samme bord som henne og sånn. Jeg vet i hvert fall at hun er veldig vár på menneskene rundt seg, selv om hun er sympatisk og snakker med de hun møter. For meg er hun en kjempeinspirasjon.

Om Jan Thomas, som nyter livet sammen med kjæresten Christopher Mørch Husby (20), får møte Madonna førstkommende torsdag, gjenstår å se. Og hvis så skulle skje, vet han akkurat hva han skal si til henne.

- Du er helt rå! er hva jeg skal si. Og jeg må jo være så ærlig å si at hun er én av de få som kan få meg over til den mørke siden.

- ... Og med det mener du?

- Det kan du nok tenke deg til selv, smiler Jan Thomas til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Jordan: - Å være gravid er altfor slitsomt