Madonna dumpet av sin 28 år yngre kjæreste

Men aldersforskjellen er ikke årsaken til at Madonna igjen er singel.

GJORDE DET SLUTT: - Han er ikke sammen med Madonna lenger, og er meget glad for det. Mer er det ikke å si om den saken, sier en ikke-navngitt venn av Brahim Zaibat til Daily Mirror. Foto: All Over Press
GJORDE DET SLUTT: - Han er ikke sammen med Madonna lenger, og er meget glad for det. Mer er det ikke å si om den saken, sier en ikke-navngitt venn av Brahim Zaibat til Daily Mirror. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det holder aldri sa de kloke da sangstjernen Madonna (52) ble sammen med sin 24 år gamle flamme, Brahim Zaibat. Nå har de kloke fått rett. Madonna er nemlig singel igjen, skriver Daily Mirror.

Ifølge avisen var det ikke aldersforskjellen som slo ihjel kjærligheten mellom de to. Det var derimot religionen som gjorde det hele til en trøblete affære.

Den 24 år gamle hip hop-danseren Brahim er muslim. Madonna på sin side, sverger til den jødiske kabbalah-religionen. Dette faktumet skal ha skapt så store konflikter i forholdet, at de altså nå har bestemt seg for å gå hvert til sitt.

- Brahims familie fortalte ham at de ikke ville at han skulle dra på kabbalah-møter. De ville at han skulle holde fast i sin muslimske tro, forteller en venn av Brahim, som samtidig bekrefter til Daily Mirror at forholdet mellom de to nå er et tilbakelagt kapittel.

- Han er ikke sammen med Madonna lenger, og er meget glad for det. Mer er det ikke å si om den saken.

Ifølge avisen måtte Brahims familie dog sluke en kamel eller to da forholdet fortsatt levde. 52 år gamle Madonna er nemlig åtte år eldre enn Brahims mamma...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Gråt da hun fant ut om graviditeten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer