KONTROVERSIELL: Madonna har den siste tiden skapt debatt, både på grunn av sine lettkledde antrekk og politiske meninger.  Foto: All Over Press
KONTROVERSIELL: Madonna har den siste tiden skapt debatt, både på grunn av sine lettkledde antrekk og politiske meninger. Foto: All Over PressVis mer

Madonna datt nesten ut av BH-en

Popstjernen viste litt mer enn planlagt på scenen.

SEOGHØR.NO: Madonna (54) sjokkerer stadig sine fans og har fått mye oppmerksomhet for sine lettkledde opptredner under sin «MDNA»-turné. Superstjernen startet nylig den amerikanske delen av turnéen og onsdag sto hun scenen i Philadelphia.

54-åringen var som vanlig iført minimalt med klær, og under et av numrene sto hun kun iført dressbukser og en gjennomsiktig, sort blonde-BH.

Det frekke plagget var svært avslørende og Madonna presset opp brystene med push-up og skapte en voldsom kløft. På et tidspunkt så det ut til at firebarnsmoren igjen skulle blotte seg for fansen. 

Dersom det hadde skjedd, hadde nok ikke Madonna blitt flau. Hun har vist frem det ene brystet under konserter i Paris og Istanbul. Da hun sto på scenen på Telenor Arena 15. august i år, lot hun buksene falle og viste rumpen til det norske publikumet. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Saksøkes for 60 mill. for å støtte homofile