Madonna datt nesten ut av BH-en

Popstjernen viste litt mer enn planlagt på scenen.

KONTROVERSIELL: Madonna har den siste tiden skapt debatt, både på grunn av sine lettkledde antrekk og politiske meninger.  Foto: All Over Press
KONTROVERSIELL: Madonna har den siste tiden skapt debatt, både på grunn av sine lettkledde antrekk og politiske meninger. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Madonna (54) sjokkerer stadig sine fans og har fått mye oppmerksomhet for sine lettkledde opptredner under sin «MDNA»-turné. Superstjernen startet nylig den amerikanske delen av turnéen og onsdag sto hun scenen i Philadelphia.

54-åringen var som vanlig iført minimalt med klær, og under et av numrene sto hun kun iført dressbukser og en gjennomsiktig, sort blonde-BH.

Det frekke plagget var svært avslørende og Madonna presset opp brystene med push-up og skapte en voldsom kløft. På et tidspunkt så det ut til at firebarnsmoren igjen skulle blotte seg for fansen. 

Dersom det hadde skjedd, hadde nok ikke Madonna blitt flau. Hun har vist frem det ene brystet under konserter i Paris og Istanbul. Da hun sto på scenen på Telenor Arena 15. august i år, lot hun buksene falle og viste rumpen til det norske publikumet. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Saksøkes for 60 mill. for å støtte homofile   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer