DATER NY MANN?: Skal man tro nettstedet RadarOnline, har popikonet Madonna fått øynene opp for en nok en yngre type. Foto: AFP / NTB scanpix
DATER NY MANN?: Skal man tro nettstedet RadarOnline, har popikonet Madonna fått øynene opp for en nok en yngre type. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer

Madonna:

- Madonna dater 30 år yngre mann

Den nye beileren skal ha vært med henne til Afrika da hun adopterte sine nye tvillinger. 

Publisert

(Seoghør.no): De siste årene har vi fått vite at artisten Madonna (58) er glad i yngre menn. Nå skal superstjernen visstnok være med i dating-gamet igjen - nå med en mann i 20-årene.

Ifølge RadarOnline har artisten datet den unge mannen i flere måneder, men at stevnemøtet som fant sted i New York forrige uke var deres første offentlige date.

- Madonna spiste middag på Jon Bakhshis Megu-restaurant med en kjekk mann som så ut som om han var i tjueårene.

KOM PÅ FEST MED UKJENT MANN: Tidligere i mars kom Madonna utkledd som «Beauty and the Beast» på en fest i New York, med en ukjent mann. Det er ikke kjent om dette er hennes nye beiler. Foto: NTB Scanpix
KOM PÅ FEST MED UKJENT MANN: Tidligere i mars kom Madonna utkledd som «Beauty and the Beast» på en fest i New York, med en ukjent mann. Det er ikke kjent om dette er hennes nye beiler. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Paret drakk ikke alkohol, men koste seg med blant annet tunfisk, laks og oste-dumplings, sier en kilde nær Madonna til RadarOnline.

Hvem er det?

Kilden forteller videre at den foreløpig ukjente mannen skal ha vært med Madonna til Afrika da hun adopterte sine fire år gamle tvillinger, Estere og Stella.

- Madonna elsker unge utenlandske menn med litt smak. Hun liker også at mannen kan tilfredstille henne seksuelt, og ifølge det hun sier til venner passer denne mannen henne perfekt.

Tvillingene skal også være grunnen til at Madonna velger å ikke gå ut med hvem hun dater.

- Hun vil ikke ta fokuset bort fra barna hun akkurat adopterte, men hun bruker mye tid med han. Når du dater Madonna er du nesten hennes eiendom. Du må være med henne på ting og gjøre ting hun liker å gjøre, sier kilden.

Madonna har foreløpig ikke kommentert de nye påstandene.

Utvidet familien

Det var den 8. februar Madonna kunne fortelle at hun hadde fått tillatelse til å adoptere tvillingjentene Esther og Stella (4 1/2) fra Malawi.

- Jeg kan offisielt bekrefte at jeg har fullført prosessen med å adoptere tvillingsøstre fra Malawi, og jeg er overlykkelig over at de nå er en del av familien vår.

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

- Jeg er dypt takknemlig ovenfor alle i Malawi som har hjulpet å gjøre dette mulig, og jeg ber media være så snille å respektere privatlivet vårt i denne overgangsperioden.

- Jeg vil også takke venner, familie og mitt store team for all støtte og kjærlighet, skrev hun på Instagram sammen med et bilde av seg selv og jentene.

Føler seg lurt

Kort tid etterpå fortalte imidlertid den biologiske faren til tvillingjentene, Adam Mwale (40), at han føler seg lurt. Det sa han til den svenske avisen Expressen.

Mwale er engasjert i en forening som hjelper gravide kvinner i byen Kayembe i Malawi, og da Expressen fortalte han at adopsjonen er permanent, fikk han sjokk.

- Sier du at adopsjonen er permanent? Det kan ikke være sant! Jeg er deres pappa, og jeg kommer alltid til å være deres pappa, sa han.

Syklet to timer for å besøke døtrene

Videre fortalte Mwale om selve adopsjonsprosessen.

Han sa at han i mai i fjor fikk vite at Madonna var interessert i å adoptere tvillingene, ettersom moren Patricia, som Mwale hadde fem barn sammen med, gikk bort dagen etter fødselen.

Tvillingene havnet på barnehjem, men var hjemme hos Mwale i jula og andre høytider. Han besøkte også døtrene sine på barnehjemmet, selv om han måtte sykle to timer for å komme dit.

- Jeg kjøpte klær og gaver til dem. De satt på fanget mitt, en på hvert kne og de kalte meg ababa (pappa på chechewaspråket, jour.anm.), hevdet han.

Visste ikke at Madonna ville adoptere

Mwale hevder også at han aldri fikk vite at det var popstjernen som ville adoptere barna. Det var først senere han fikk denne informasjonen.

- Jeg fikk først vite at det var en rik utenlandsk kvinne som ville ta vare på dem, men at de ville komme tilbake for å hjelpe meg og familien min, hevdet Mwale.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEN SAMLET: Her er Madonna med sine fire barn, David Banda, Lourdes, Mercy James og Rocco på et besøk i Malawi våren 2013 før tvilling-jentene ble en del av familien. FOTO: NTB Scanpix<div><br></div>
FAMILIEN SAMLET: Her er Madonna med sine fire barn, David Banda, Lourdes, Mercy James og Rocco på et besøk i Malawi våren 2013 før tvilling-jentene ble en del av familien. FOTO: NTB Scanpix

Vis mer

Da adopsjonen skulle gjennomføres, ble det gjort ved hjelp av tolk. Mwale hevder tolken instruerte ham til å svare ja på alle spørsmål han fikk.

I retten hevdet domstolen at Mwale hadde gitt fra seg foreldreretten for å gifte seg med en ny kvinne.

- Det er løgn. Jeg giftet meg først to år senere. Jeg tok tvillingjentene til barnehjemmet da jeg forstod at jeg ikke kunne ta vare på dem selv, hevdet han.

Madonna har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

Delte familieidyllen

Fra før av har popstjernen de biologiske barna Lourdes (20) og Rocco (16), samt sønnen David Banda (11), som hun adopterte i 2008, og datteren Mercy James (11), som hun adopterte i 2009.

Madonna har tidligere avvist ryktene om at hun kom til å adoptere igjen etter at hun besøkte Malawi forrige måned.

- Jeg er i landet for å sjekke ut barnesykehuset i Blantyre, og for å jobbe med Raising Malawi, deretter reiser jeg hjem igjen. Ryktene om en adopsjonsprosess er falske, uttalte hun til Us Weekly i januar.

Hun har også delt familieidyllen på bildedelingstjenesten Instagram.

A little night Music.........,,🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️😂💘🌸🙏🏻

Et innlegg delt av Madonna (@madonna)

«Litt kveldsmusikk», skrev hun under en video av jentene som synger.

«Dagens velsignelse bragt til deg av Adidas», skrev hun under et søtt bilde av de to jentene.

LES OGSÅ: - Jeg ble bedt på date av Donald Trump

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer