SKRU AV LYSET: Popstjernen ble blendet av den norske kveldssolen, og ba publikum om hjelp for å få opp stemningen.  Foto: SCANPIX
SKRU AV LYSET: Popstjernen ble blendet av den norske kveldssolen, og ba publikum om hjelp for å få opp stemningen. Foto: SCANPIXVis mer

Madonna blendet av den norske kveldssolen

- Kan noen skru av lyset?

SEHER.NO: Tirsdag holdt popstjernen Madonna (50) sin første av totalt to konserter i Norge i forbindelse med sin "Sticky and Sweet"-turné.

Det var duket for kjempefest på enorme Valle Hovin arena i Oslo, og med over 40.000 elleville fans til stede, lovet det å bli en storartet konsertopplevelse.

I dagens aviser får imidlertid popdronningen lunken kritikk for sin opptreden, og Dagbladet omtaler konserten som en "fislete fest" og gir terninkast fire.

Se videoklipp fra Madonnas opptreden nederst i saken!

Madonna ankom scenen 50 minutter for sent, og startet kvelden med å be publikum om hjelp.

Ifølge VG skal nemlig den sterke nordiske kveldssolen ha blendet popstjernen.

- Kan noen skru av lyset for meg? Jeg gjør det bedre i mørket. Når jeg skal gjøre en konsert i dagslys, trenger jeg støtte, ropte hun til publikum, som svarte med ekstatiske brøl.

Etter et to timer langt show, utallige kostymeskift og heftig dans, snek så popdronningen og hennes entourage seg ut fra arenaen i flere mørke Mercedeser.

Popdronningen har angivelig leid inn en privatsjåfør som er spesialisert på å transportere superstjerner når de er i landet, og har dermed klart å holde en svært lav profil under Norgesbesøket.

Turen bar deretter tilbake til Grand Hotel, hvor popdronningen bor.

Madonnas neste konsert holdes torsdag 30. juli.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slår full alarm rundt Madonnas helse
Se YouTube-klipp fra Madonnas opptreden på Valle Hovin nedenfor: