Madonna beholder barnet

Ventetiden er over for popstjernen.

BARNETS BESTE: - Det er i guttens beste interesse å bli adoptert av Ritchie-ekteparet, står det i rapporten. Dermed kan Madonna og Guy Ritchie puste lettet ut. Foto: All Over Press
BARNETS BESTE: - Det er i guttens beste interesse å bli adoptert av Ritchie-ekteparet, står det i rapporten. Dermed kan Madonna og Guy Ritchie puste lettet ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Madonna (49) og ektemannen Guy Ritche er blitt holdt på pinebenken i påvente av en avgjørelse om å få beholde sin adopterte sønn.

Malawiske sosialarbeidere har besøkt ekteparet Ritche og nå melder offisielle myndigheter at Madonna og Guy er skikket til å ta seg av Malawisk-fødte David Banda.

- Fru Ritchie er en sikker og kvalifisert forelder. Det er tydelig at David blir en glad og trygg gutt. Det er i guttens beste interesse å bli adoptert av Ritchie-ekteparet, heter det i den offisielle rapporten som In Touch Weekly refererer til.

Det er ikke den eneste bekreftelsen Madonna får om dagen. Nå er det blitt kjent at blant andre Madonna skal innlemmes i The Rock and Roll Hall of Fame neste år.

Den æren tilfaller artister som har vært aktive i 25 år og har satt sitt preg på musikkhistorien.

Madonnas gjennombrudd kom med hennes debutsingel "Holiday," som havnet på listene i 1984.

LES OGSÅ: Har hun operert øynene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer